Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Οι Cartoon live στο Όνομα του Ρόδου αυτή την Κυριακή

Οι Cartoon live στο Όνομα του Ρόδου αυτή την Κυριακή

Το «Ονομα του Ρόδου live» είναι μία μουσική σκηνή που μετρά ήδη δώδεκα χρόνια ζωής στην Καλλιθέα (Δαβάκη και Πλάτωνος 1) κι έχει γράψει τη δική της ιστορία στο χώρο του έντεχνου, rock, rock n roll. Στο «‘Ονομα του Ρόδου live» έχουν κάνει το ξεκίνημά τους νέα ταλέντα όπως ο Λεωνίδας Μπαλάφας, η πρώην τραγουδίστρια των Stavento Αλεξάνδρα Κόνιακ, όπως επίσης έχουν εμφανιστεί μεγάλα ονόματα της ελληνικής κυρίως μουσικής σκηνής σαν τον Παντελή Θαλασσινό, Γιάννη Γιοκαρίνη, τα Υπόγεια Ρεύματα, η Δέσποινα Ολυμπίου, τα Κίτρινα Ποδήλατα, οι Domenica, οι 1550, οι CYANNA κ.α.

Η Κυριακή έχει καθιερωθεί ως ημέρα συναυλιών για νέους/πρωτοεμφανιζόμενους μουσικούς και νέα συγκροτήματα που επιθυμούν να αγγίξουν ένα ευρύτερο κοινό.

 Αυτή την Κυριακή λοιπόν 4 Δεκεμβρίου στις 9 μ.μ., το εξ Αγρινίου ορμώμενο ροκ συγκρότημα “Cartoon” θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στον εν λόγω χώρο. Η είσοδος είναι 10 ευρώ με μπύρα.

Λίγα λόγια για τους Cartoon

Ο Νίκος,ο Γιώργος και ο Φώτης βρήκαν επιτέλους αυτό που ψάχναν. Ο Αντρέας έγινε μέλος των Cartoon και κάπως ετσι άρχισε το ταξίδι! Οι ιδέες και τα προσωπικά βιώματα του καθενός ήταν ο λόγος που άρχισαν να γράφονται και να μελοποιούνται οι πρώτοι στίχοι. Η θλίψη,η απώλεια και οι προσωπικές αναζητήσεις ωθούν στη διαμόρφωση μιας εναλλακτικής μουσικής αντίληψης την οποία οι Cartoon προσπαθούν να περάσουν μέσα από τα τραγούδια τους. Η επίσημη ημερομηνία δημιουργίας του μουσικού συνόλου Cartoon ήταν στις επτά του Μαΐου του 2011.

Ο Νίκος Μπαρτσώκας είναι στα τύμπανα, ο Φώτης Γιαννακόπουλος φροντίζει για τις μπάσες νότες ενώ ο Αντρέας Κατερινόπουλος είναι αυτός που επενδύει τα τραγούδια των cartoon με πιάνου συναισθήματα και πλήκτρων μεθυσμένες μελωδίες…και τέλος ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου συνοδεύει τη φωνή του με ψίθυρους κιθάρας. Στόχος των τραγουδιών και κύριο μέλημα των Cartoon είναι το ταξιδι του μυαλού μέσω της αισθαντικής και γεμάτης νοσταλγίας μουσικής τους.

Οι Cartoon έχουν συνεργαστεί με αρκετούς καλλιτέχνες κατά καιρούς όπως για παράδειγμα με τα Μωρά στη φωτιά, με τον Σπύρο Γραμμένο, με τον Δ.Ζερβουδάκη,με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και αλλους. Έχουν επίσης πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε φεστιβάλ και σε rock stages σε Αθήνα και Αγρίνιο.

”Η ανάγκη για σχέδια για το μέλλον δεν υπάρχει στο μυαλό μας. Είμαστε μια οικογένεια πια και το μόνο που όλοι θέλουμε είναι να ντύνουμε τα όνειρα και τις ανάγκες μας με στίχους όμορφους και μελωδίες που γεννάνε τα όνειρά μας..” επισημαίνουν χαρακτηριστικά τα μέλη του συγκροτήματος στην επίσημη σελίδα τους στο facebook.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.