Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Ολαϊτάν: «Μιλάω με Παναιτωλικό…»

Ολαϊτάν: «Μιλάω με Παναιτωλικό…»

Μπορεί στον Παναιτωλικό να τηρούν για ευνόητους λόγους σιγή ασυρμάτου αναφορικά με τους παίκτες οι οποίοι τελούν υπό καθεστώς παρακολούθησης, εντός και εκτός συνόρων, ωστόσο ο Ολαϊτάν Ογιενέγιε, δήλωσε ενήμερος στο Onsports για το ενδιαφέρον της αγρινιώτικης ομάδας.

«Ο μάνατζέρ μου με έχει ενημερώσει ότι βρίσκεται σε επαφές με τον Παναιτωλικό τις τελευταίες ημέρες . Γνωρίζω ότι πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα που ανέβηκε φέτος στην Super League και διαθέτει κόσμο που την υποστηρίζει με ιδιαίτερα εκδηλωτικό τρόπο. Αυτή την στιγμή όμως ανήκω στην Βέροια με την οποία θα συζητήσω, προτού αποφασίσω για το μέλλον της καριέρας μου. Ασφαλώς πάντως και με ενδιαφέρει η προοπτική του Παναιτωλικού…» τόνισε ο 18χρονος Νιγηριανός μεσοεπιθετικός, επιβεβαιώνοντας τα όσα έγραψε την Δευτέρα (21/11) το Onsports, αποκαλύπτοντας τις ματιές του Παναιτωλικού στο πρόσωπό του.

Η παρουσία ανθρώπου της αγρινιώτικης ομάδας στο ματς Βέροια – Λάρισα την περασμένη Κυριακή(20/11) είχε διπλό σκοπό. Αφενός να τσεκάρει τον Ολαϊτάν Ογιενέγιε και αφετέρου να παρακολουθήσει την ΑΕΛ, που ασφαλώς και κανείς δεν ξεχνάει πως τα «καναρίνια» θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Το τερπνόν, μετά του ωφελίμου δηλαδή…

onsports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.