Παρασκευή, 29 Μαΐου, 2020

Ολοκληρώθηκε η έκθεση ζωγραφικής στο Πνευματικό Κέντρο «Ευανθία Καρβέλη» στο Αιτωλικό

042-DSC09095

Ένα εικαστικό ταξίδι στους δρόμους της ζωγραφικής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 & Τρίτη 18 Αυγούστου στο Πνευματικό Κέντρο «Ευανθία Καρβέλη» στο Αιτωλικό.
Η έκθεση αυτή, όπως και η προηγούμενη έχει καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, προβάλλοντας το έργο όλων των ατόμων που δημιούργησαν κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς στα πλαίσια του τμήματος Εικαστικών του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου “Το Αιτωλικό”.

“Οι συμμετέχοντες του Τμήματος Εικαστικών Ενηλίκων του Πολ. & Μορφ. Συλλόγου “Το Αιτωλικό, πειραματίστηκαν όλη τη χρονιά με λάδια και απέκτησαν γνώσεις για το για διάφορα έργα Ελλήνων και Ξένων καλλιτεχνών, για διαφορετικά στυλ και καλλιτεχνικά ρεύματα. Οι δημιουργοί κινήθηκαν “ελεύθερα”, αποδίδοντας με την δική τους ξεχωριστή γραφή ο καθένας, τα ίδια θέματα και εικαστικές προτάσεις. Μέσα από την θεωρία επέλεξαν και τελικά βρήκαν στην πράξη, την προσωπική τους εικαστική “γλώσσα”.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως για την παραχώρηση του Χώρου το Πνευματικό Κέντρο «Ευανθία Καρβέλη» , καθώς και όλους εσάς για τη συνεχή προσέλευσή σας στη διάρκεια των δύο αυτών ημερών”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Το τμήμα Εικαστικών με δάσκαλο το ζωγράφο – Χαράκτη Μιχάλη Κότσαρη θα ξεκινήσει και πάλι τις δράσεις του από το Σεπτέμβρη.

014-DSC09059 079-DSC09164 101-DSC09204

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.