Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Ομάδα του Μεσολογγίου μεταφέρεται στην Χαλκίδα!

10499445_269606603226654_366094638040177977_o-500x333Θέμα ημερών είναι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τελικά η μεταφορά της ΓΕ Μεσολογγίου στη Χαλκίδα.
Το AitoSports.grμε δυο κουίζ στην στήλη «Τι δεν καταλαβαίνεις» στις 27 Μαΐου (Αβέβαιο το μέλλον για…) και στις 7 Ιουνίου (Έκλεισε το deal.. απομένουν οι λεπτομέρειες !!!) είχε αναφερθεί στο θέμα, που εδω και πολύ καιρό αποτελεί κοινό μυστικό στην πόλη του Μεσολογγίου και έχει να κάνει με την αδυναμία της ομάδας της ΓΕΜ όσον αφορά στην συμμετοχή της ανδρικής ομάδας στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι λογω των τελευταίων εξελίξεων που διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα το θέμα έχει κολλήσει στο Ειρηνοδικείο που εδώ και 10 ημέρες είναι κλειστό, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταφορά – διάλυση του συλλόγου του Μεσολογγίου.
Τώρα όσον αφορά το μέλλον για τα τμήματα του συλλόγου, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο απορρόφησης των αθλητών – αθλητριών από την ομάδα του «Κωστή Παλάμα» (υπάρχουν και εκεί κάποια θέμα που πρέπει να διευθετηθούν ) με το ανδρικό τμήμα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να είναι πολύ δύσκολο να μπορέσει να οργανωθεί, ενώ και στις γυναίκες δεν έχει ξεκαθαριστεί η κατάσταση λογω των αποχωρήσεων κοριτσιών για σπουδαίες.
Για το τέλος να αναφέρουμε ότι από την διοίκηση του συλλόγου μας ενημέρωσαν μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες θα υπάρξει και ανακοίνωση από την ομάδα.

http://www.aitosports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.