Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, 2021

Ομαλά τα πράγματα στο νέο νοσοκομείο

Ομαλά τα πράγματα στο νέο νοσοκομείο

Η φωτό από την πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου στο νέο κτίριο. Σε αυτή συμμετέχουν ο  Διοικητής  Λάμπρος Δημητρογιάννης, ο αναπληρωτής Διοικητής Δημήτριος Πεφάνης , ο Δημήτριος Λιαπικος, ο εκπρόσωπος των Ιατρών Ιωάννης Αλεξόπουλος και ο εκπρόσωπος  του προσωπικού Κωνσταντίνος Παπαθανασίου.
Η φωτό από την πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου στο νέο κτίριο. Σε αυτή συμμετέχουν ο Διοικητής Λάμπρος Δημητρογιάννης, ο αναπληρωτής Διοικητής Δημήτριος Πεφάνης , ο Δημήτριος Λιαπικος, ο εκπρόσωπος των Ιατρών Ιωάννης Αλεξόπουλος και ο εκπρόσωπος του προσωπικού Κωνσταντίνος Παπαθανασίου.

Ομαλά σε γενικές γραμμές κυλούν τα πράγματα στο νέο νοσοκομείο Αγρινίου, δεδομένης της πολυπλοκότητας της μετάβασης . Οργανωτικά και διαδικαστικά θέματα επιλύονται και σήμερα στο νέο κτίριο θα μεταφερθεί και το τμήμα αιμοδοσίας. Στο να είναι η κατάσταση πιο εύκολα διαχειρίσιμη συντέλεσε και το γεγονός πως λόγω της χρονικής συγκυρίας  η κίνηση είναι μειωμένη.  

Ένα από τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν είναι πως εντός του κτιρίου τα κινητά τηλέφωνα δεν έχουν σήμα  και για αυτό το λόγο έχει αποσταλεί έγγραφό στις   εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.

Χθες Τετάρτη στο Νοσοκομείο έγινε και το πρώτο χειρουργείο ενώ για την ιστορία να αναφερθεί πως το πρώτο  καταγεγραμμένο περιστατικό αφορά την παιδιατρική. Όλα πάντως τα ζητήματα απασχόλησαν τη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, την πρώτη που έλαβε χώρα στο νέο κτίριο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.