Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2020

Ομαλότερα η κυκλοφορία σήμερα στην Αμφιλοχία

Αναμένεται αύξηση της κίνησης στους δρόμους τις επόμενες μέρες

φωτογραφία(1)

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στην Ιόνια Οδό και αυτή την ώρα. Σήμερα Κυριακή, είναι ακόμη περισσότεροι εκείνοι που επιλέγουν μια σύντομη απόδραση ή που ξεκινούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Σήμερα βέβαια την κίνηση των Ι.Χ διευκολύνει η μη κυκλοφορία βαρέων οχημάτων, πράγμα που δεν συνέβαινε χθες κάνοντας έτσι τη δουλειά των τροχονόμων και τη… ζωή των εκδρομέων ακόμα πιο δύσκολη. Το μποτιλιάρισμα στην περιοχή της Αμφιλοχίας είναι πάντως αναπόφευκτο, καθώς παράμετρο για την βραδυκίνητη πορεία των οχημάτων μες στην πόλη αποτελούν και οι πεζοί που διέρχονται τους δρόμους.

Τα μέτρα της Tροχαίας αυτή την περίοδο είναι ιδιαιτέρως αυξημένα με τροχονόμους να ελέγχουν την κίνηση σε διάφορα σημεία, ενώ οι έλεγχοι σε οχήματα συνεχίζονται.

Για την αποφυγή του κυκλοφορικού κομφούζιο, η Τροχαία ζητά βέβαια και τη συνδρομή των οδηγών στους οποίους συστηνει να ρυθμίζουν την ταχύτητα των οχημάτων τους, να αποφεύγουν όσο το δυνατόν τις προσπεράσεις και να φορούν ,φυσικά, πάντα τη ζώνη ασφαλείας τους. Η κίνηση στους δρόμους άλλωστε, σύμφωνα και με την Τροχαία, αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο τις επόμενες μέρες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.