Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Ομιλία για την άμβλωση από το Σύλλογο Πολυτέκνων

Ομιλία για την άμβλωση από το Σύλλογο Πολυτέκνων

[el]image1Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων στα πλαίσια των πολλών και ποικίλων δραστηριοτήτων του διοργανώνει το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 18.00 στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου ομιλία με θέμα:  Η ΑΜΒΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ  «ΦΟΝΟΣ».
Ομιλητής θα είναι ο διακεκριμένος  Ιατρός και ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ.Βασίλειος Κέκης. «Καλούνται όλοι οι συμπολίτες μας και ιδιαίτερα οι νέοι να παρακολουθήσουν αυτή τη σημαντική και επίκαιρη ομιλία, η οποία θα διαφωτίσει επιστημονικά και πνευματικά με μέγα αυτό θέμα, που συνδέεται άμεσα και με το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας» αναφέρει το κάλεσμα .

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. νέος Αγρινιώτης

  ὅπου ὑπάρχουν ἐπιστημονικά δεδομένα, δέν μπορεῖ νά ὑφίσταται καμία ἀγκύλωση, παντογνώστη Ροδίτη. Νά μάθουμε νά μιλᾶμε καί νά ἀκοῦμε σοβαρά καί ὑπεύθυνα!

 2. roditis akis

  “Νέος Αγρινιώτης” Αν φοράς “παντελόνια” γράφε επώνυμα να σε χαρακτηρίσω και εγώ …

 3. νέος Αγρινιώτης

  μου κάνει εντύπωση ότι άσχετοι άνθρωποι με την ιατρική επιστήμη βγαίνουν και γράφουν αυθαίρετα τη γνώμη τους. Δέν είστε παντογνώστες, ρε λεβέντες. Για τους νόμους της πολιτείας που επικαλείται ο Λέκκας τι να του πούμε; όντως, είναι πολύ σοβαροί άνθρωποι οι νομοθέτες στον τόπο μας, έχουμε μεγάλη πείρα σ’ αυτό.

 4. roditis akis

  “νεος Αγρινιωτης” Οπότε για ψάξε να δεις αν έχει η εκκλησία της Ελλάδος κανένα οθωμανικό χρυσόβουλο που να διευθετεί το θέμα … !! Άλλωστε πάντα ήταν υπεράνω του Συντάγματος και του Δικαίου…!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.