Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, 2020

Ομιλία Δρόσου στο Αγρίνιο

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, πραγματοποίησε το Σάββατο 21 Απριλίου τη πρώτη του προεκλογική ομιλία ο Θύμιος Δρόσος.
Ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Ν.Δ. τόνισε μεταξύ άλλων «…Δεν ανήκω στους επαγγελματίες της πολιτικής. Υπηρετώ τη Ν.Δ. από την ίδρυσή της με συνέπεια, υπευθυνότητα και εντιμότητα. Βρέθηκα πάντοτε στη πρώτη γραμμή, ακόμα και σε περιόδους προσωπικής δοκιμασίας. Χωρίς συμβιβασμούς και εξαρτήσεις.»
«…Σ΄ αυτές τις κρίσιμες ώρες, η Ν.Δ. και ο Αντώνης Σαμαράς αναλαμβάνουν την ιστορική ευθύνη να διασφαλίσουν την ευρωπαϊκή προοπτική και το μέλλον της πατρίδας μας. Στις λαϊκίστικες προσεγγίσεις, στην εξαλλοσύνη και στις φωνές διαμαρτυρίας, η Ν.Δ. αντιπαραθέτει τη μόνη ρεαλιστική και αξιόπιστη πολιτική πρόταση. Δεσμευόμαστε για μια έντιμη και αποτελεσματική διακυβέρνηση. Είναι χρέος μας απέναντι στο λαό μας και κυρίως απέναντι στη νέα γενιά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Δρόσος.
Τελειώνοντας ο κ. Δρόσος επισήμανε την ανάγκη «…Να αγωνιστούμε μαζί για τον τόπο που αγαπάμε. Να κάνουμε την Ανατροπή. Ανατροπή με ευθύνη»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.