Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Ομιλία του Απόστολου Κατσιφάρα Τετάρτη βράδυ στο Αγρίνιο

Ομιλία του Απόστολου Κατσιφάρα Τετάρτη βράδυ στο Αγρίνιο

unnamed

Προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποιεί το βράδυ της Τετάρτης στο Αγρίνιο ο συνδυασμός του Απόστολου Κατσιφάρα «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο».

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και εκ νέου υποψήφιος Απόστολος Κατσιφάρας, αύριο Τετάρτη 14 Μαΐου 2014 και ώρα 8.00 το απόγευμα, θα μιλήσει στο Αγρίνιο στο Παπαστράτειο Μέγαρο – Πλατεία Συντριβανίου.

Θα προλογίσει η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, ενώ θα παρευρίσκονται και υπ. Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Μαίρη Τ.

    Πόσες φορές ήρθες στο Αγρίνιο κ. Κατσιφάρα τα προηγούμενα χρόνια; Τώρα, κάθε λίγο και λιγάκι, εδώ σε βλέπουμε!! Σ΄όλες τις γιορτές και πανηγύρια!! Δεν υπάρχει εξέδρα που να μην ανέβηκες!!! Γιατί δεν κάνεις καμία περιοδεία και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο; Έξω στα χωριά να δεις τα χάλια του!! Και να φωτογραφηθείς μαζί με τις λακκούβες και τα επικίνδυνα σημεία που σκοτώνονται άνθρωποι!! Μαζί με την κυρία Σταρακά, που πολύ έξυπνα τη διάλεξες!!! Πήγαινε στην Πάτρα ΣΟΥ κι άφησέ μας ήσυχους!! Εμείς εδώ, έχουμε Αιτωλοακαρνάνα υποψήφιο!!! Θα είναι παρόντες και οι Αιτωλοακαρνάνες υποψήφιοι σύμβουλοί σου; Πώς θ’ αντικρίσουν τους πατριώτες τους εδώ ήθελα να ήξερα! Λίγη τσίπα δεν έχει απομείνει πια;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.