Σάββατο, 8 Μαΐου, 2021

Ομιλία του Βασίλη Πατρώνη για την «οικονομική ιστορία του Αγρινίου»

Ομιλία του Βασίλη Πατρώνη για την «οικονομική ιστορία του Αγρινίου»

imgres

Την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 , στις 20.30 θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό restaurant του Αγρινίου η καθιερωμένη μηνιαία συνεστίαση των μελών του business club «ΔΙΚΤΥΟ 100».

Επίσημος προσκεκλημένος και ομιλητής της βραδυάς θα είναι αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών, Βασίλης Πατρώνης , η ομιλία του οποίου θα έχει τίτλο ¨Η οικονομική ιστορία του Αγρινίου”

Η εκδήλωση είναι ανοικτή τόσο για τα μέλη του business club ΔΙΚΤΥΟ 100, όσο και για επισκέπτες οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν τις εργασίες του ΔΙΚΤΥΟΥ. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής από μη μέλη του ΔΙΚΤΥΟΥ , παρέχονται τηλεφωνικά (26410-26197) και μέσω email (info@diktyo100.gr)

Σύντομες πληροφορίες
Το δίκτυο δέχεται ως μέλη του επαγγελματίες που κατάγονται από το Αγρίνιο ή δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο Αγρίνιο . Απευθύνεται σε όσους στοχεύουν στην βελτίωση του επαγγελματικού τους επιπέδου μέσω της δικτύωσης με άλλους επαγγελματίες οι οποίοι μοιράζονται τους ίδιους στόχους

To «ΔΙΚΤΥΟ 100» απαρτίζεται από επιχειρηματίες και επαγγελματίες όλων των δραστηριοτήτων οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο Αγρίνιο και οι οποίοι επιθυμούν την ανάπτυξη κοινωνικών και επαγγελματικών σχέσεων με άλλους επιτυχημένους επαγγελματίες .

Σκοπός του είναι η προώθηση της επιχειρηματικότητας, η δικτύωση μεταξύ των μελών, η ανταλλαγή γνώσεων και επαγγελματικών εμπειριών και η κοινωφελής συλλογική δράση.

Πληροφορίες σχετικά με το ΔΙΚΤΥΟ 100 , τους σκοπούς του και τον τρόπο συμμετοχής σε αυτό βρίσκονται στην διεύθυνση www.diktyo100.gr . Επιπρόσθετα έχει δημιουργηθεί και σχετικό Facebook group

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.