Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Ομόφωνο όχι από την Τ.Κ. Μύτικα στα ιχθυοτροφεία

Ομόφωνο όχι από την Τ.Κ. Μύτικα στα ιχθυοτροφεία

mytikasΟμόφωνο όχι από την Τ.Κ. Μύτικα στα ιχθυοτροφεία και πρόταση για σύσταση επιτροπής αγώνα για δυναμικές κινητοποιήσεις.

Στα πλαίσια της διαφάνειας, αλλά και της ενημέρωσης των κατοίκων του Μύτικα, συνεχίζουμε και αναρτούμε τα πρακτικά των αποφάσεων που παίρνονται στα συμβούλια της τοπικής κοινότητας Μύτικα, ώστε οι Μυτικιώτες να λαμβάνουν γνώση του τι συζητιέται και τι αποφασίζεται σε αυτά τα συμβούλια.
Η απόφαση του συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Μύτικα που σας παρουσιάζουμε σήμερα, αφορά την επίμαχη ΚΥΑ 2505/4.11.2011 με την οποία καθορίστηκε η περιοχή Αστακού-Μύτικα-Καλάμου-Καστού ως ζώνη ιχθυοκαλλιέργειας με την ονομασία Α3. Το Τοπικό Συμβούλιο Μύτικα είπε ένα καθαρό όχι στην δημιουργία νέων, αλλά και στην επέκταση υφιστάμενων ιχθυοκαλλιεργητικών μονάδων. Επίσης προτείνει την συγκρότηση επιτροπής αγώνα για δυναμικές κινητοποιήσεις εναντίον του χωροταξικού των ιχθυοκαλλιεργειών.
Όπως μας ενημέρωσε ο Πρόεδρος Κώστας Τζάλας η απόφαση κοινοποιήθηκε σήμερα από τον ίδιο, στον Περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα και στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αντωνόπουλο. Δείτε την απόφαση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.