Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020

Οργή για την εμφάνιση στους οπαδούς του Άρη

Η καταδικαστική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής που κατοχυρώνει το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στους Αρκάδες, καθώς και η πεντάρα από τον Παναιτωλικό, προκάλεσε την οργή των οπαδών του Άρη!

«Μπόχα και… ομάδα τσίρκο!»
Στην κεντρική ιστοσελίδα του Super 3 υπάρχει το εξής κείμενο σε μαύρο φόντο και με το σήμα του συνδέσμου στο κέντρο:  «Οι εκλογές έρχονται…, λαέ του Αρη μαύρο σε όλους. ΥΓ: Και μέσα σε όλα αυτά η ομάδα ένα τσίρκο».
Στη συνέχεια, ακολουθεί και ένα κείμενο το οποίο αναφέρει:  «Είναι άδικο αυτήν την μπόχα σας να την ξεπλύνουμε αυτήν ειδικά την στιγμή με μια αντίδραση τύπου συλλαλητηρίου και όλα περασμένα ξεχασμένα.
Το -3 τον «βύθισε», ο Παναιτωλικός τον «έπνιξε»!
Εσείς ήδη έχετε φτάσει όλη την κοινωνία να βρίσκεται σε κάποιο τεφτέρι κάποιου μπακάλη,αλλά από εδώ και πέρα να ξέρετε ότι ανοίξαμε και εμείς τεφτέρι με όλους σας και το δικό μας το τεφτέρι από εδώ και πέρα θα το έχουμε πάντα έτοιμο.
Υπάρχει όμως και μια διαφορά… ο μπακάλης μας επειδή μας γουστάρει μπορεί να μας κάνει καμιά έκπτωση ή και να σβήσει κάτι μέσα στην χαρά της στιγμής. Εμείς όμως τον μεταξύ μας λογαριασμό θα τον τοκίζουμε ακριβά, πολύ ακριβά… Απλά αυτήν την στιγμή θα κάνουμε ησυχία…
ΥΓ Η ησυχία καμιά φόρα κάνει μεγαλύτερο θόρυβο από την φασαρία…
ΥΓ2 Και μέσα σε όλα αυτά η ομάδα ένα τσίρκο …
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ FAMILIA SUPER 3»
www.gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.