Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Οργανωμένος και φιλόδοξος ο Α.Ο.Αγρινίου (Φωτό-video)

Οργανωμένος και φιλόδοξος ο Α.Ο.Αγρινίου (Φωτό-video)

Με οργάνωση σε όλα τα επίπεδα και φιλοδοξίες για το μέλλον  ο Α.Ο. Αγρινίου ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ Εθνικής. Με αφορμή λοιπόν την έναρξη του πρωταθλήματος οι διοικούντες του Σωματείου παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του συλλόγου ενώ παρουσιάστηκε από τους αρχηγούς (Σταυρόπουλο Ντίνο, Μανδαλάκη Γιάννη και Κώστα Γεωργούλα) και η φανέλα της ομάδας.

Εκφράστηκαν θερμές ευχαριστίες σε πρόσωπα και χορηγούς που στήριξαν το σύλλογο ενώ ως βασικός στόχος αναφέρθηκε η σταθεροποίηση στη Γ΄Εθνική και η πρόοδος του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα. Αξιοσημείωτη η αναφορά στη μεγάλη ανταποκριση από την τοπική κοινωνία και τις επιχειρήσεις που έδωσε κουράγιο στους ανθρώπους της ομάδας.

Όπως ήταν φυσικό οι εκπρόσωποι του Α.Ο. Αγρινίου ερωτήθηκαν και για τις πληροφορίες (υπήρξε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας ΓΕΓΟΝΟΣ) που τους φέρoυν δυσαρεστημένους για την πρόθεση του δήμου να λάβει για κάθε διαφημιστική πινακίδα του σταδίου 150 ευρώ. Αυτός σημαίνει ότι τα προσδοκώμενα έσοδα για το σύλλογο μειώνονται στο μισό από τις διαφημιστικές πινακίδες χορηγών του.

Οι εκπρόσωποι του Α.Ο. υπογράμμισαν πως η πρόθεση του δήμου έχει εκφραστεί προφορικά και ο σύλλογος αναμένει την επίσημη θέση της δημοτικής αρχής. Ωστόσο χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ.Φιλιππιάδης: «Για ποια παροχή; Για το γήπεδο που έχουν φύγει οι σανίδες πίσω από τους πάγκους, που δεν υπάρχει ζεστό νερό, σπασμένα παράθυρα, που στάζει η οροφή» περιγράφοντας ανάγλυφα την κακή εικόνα του ΔΑΚ. Ωστόσο επισήμανε πως «εμείς τον δήμο τον θέλουμε αρωγό».

Στο video που ακολουθεί δείτε αποσπάσματα από όσα δήλωσαν  ο πρόεδρος Θανάσης Κόκκιος  και ο γενικός αρχηγός Χρήστος Φιλιππιάδης καθώς και  την παρουσίαση της φανέλας.

AOA/Photoelements

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.