Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Καταγγέλουν Κυριακόπουλο

Καταγγέλουν Κυριακόπουλο

downloadΣε σύσκεψη χθες στο νοσοκομείο Μεσολογγίου που ολοκληρώθηκε, παρουσία της διοίκησης και των γιατρών της καρδιολογικής κλινικής, ανακοινώθηκε η μετακίνηση από το Μεσολόγγι στο Αγρίνιο, ενός καρδιολόγου, για το μήνα Αύγουστο, αναφέρει το messolonghinews.gr,. Πρακτικά η μετακίνηση αυτή συνεπάγεται την αναστολή της λειτουργίας της κλινικής στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και όλα τα καρδιολογικά περιστατικά θα διακομίζονται στο Αγρίνιο αφού για ένα μήνα στο Μεσολόγγι δεν θα λειτουργεί η καρδιολογική κλινική.
Μια εξέλιξη που εκ των πραγμάτων θέτει “σε κόκκινο” τη λειτουργία του νοσοκομείου, στο Μεσολόγγι.Και το δυστύχημα είναι ότι η σημερινή εξέλιξη δεν είναι υπόθεση μόνο του Μεσολογγίου, αλλά ολόκληρης της Αιτωλοακαρνανίας, αφού αποδεικνύεται ότι υγειονομικά, ο νομός μένει ακάλυπτος, αναφέρει το messolonghinews.gr.
Παράλληλα ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου επανέρχεται στα συμβάντα της Δευτέρας και με ανακοίνωση -καταγγελία κάνει λόγο για «απαράδεκτη συμπεριφορά του Aν. Διοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου Γ.Κυριακόπουλου κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης για την κατάσταση και το μέλλον του Νοσοκομείου».Καταγγέλλει συγκεκριμένα «την άρνηση να δεχτεί τον πρόεδρο των Εργαζομένων στη συνάντηση που είχε με τους φορείς ,φορείς τους οποίους οι ίδιοι εργαζόμενοι είχαν καλέσει!”
«Αποτέλεσμα αυτής της απαξιωτικής στάσης του ήταν να οξυνθούν τα πνεύματα και μόνον με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν υπήρξαν άσχημες εξελίξεις. Αυτή η συμπεριφορά του , που επιβεβαιώνει στο ακέραιο προηγούμενες καταγγελίες τόσο του Συλλόγου μας όσο και της Ιατρικής κοινότητας ,έτυχε της έντονης αποδοκιμασίας όλων όσων ήταν παρόντες. Με βάση τα παραπάνω ζητάμε εκ νέου από τους ιθύνοντες την λύση του προβλήματος αλλιώς το αποτέλεσμα που προκύπτει από τις συμπεριφορές του ,τους βαραίνει εξολοκλήρου», αναφέρουν οι εργαζόμενοι.
Την καταγγελία τους μάλιστα προσυπογραφούν οι Noμαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ , Εργατικό Κέντρο Ι.Π. Μεσολογγίου, Α ΕΛΜΕ Αιτ/νιας, Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι. Π. Μεσολογγίου, Παπαθεοδώρου Μάριος ( Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Ι. Π. Μεσολογγίου ) ,Μαργαρίτης Θεόδωρος ( Δημοτικός Σύμβουλος Ι. Π. Μεσολογγίου) και Καραμητσόπουλος Γεώργιος (Πρόεδρος Β ΕΛΜΕ).

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.