Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Ούτε για τα ενοίκια δεν έχει η ΝΔ

Ούτε για τα ενοίκια δεν έχει η ΝΔ

Δεν πληρώνει άλλο για τα ενοίκια στον Αστακό ο Πυθαγόρας Σαμαράς και κινδυνεύουν να κλείσουν

Φωτό xiromeronews.blogspot.gr

Εικόνα  που δεν τιμά το κόμμα  περιγράφει η οργάνωση Αστακού της  ΝΔ. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι τα γραφεία θα κλείσουν καθώς δεν υπάρχουν οι οικονομικοί πόροι για τη λειτουργία τους. Στην ανακοίνωσή της που δημοσιεύει το xiromeronews.blogspot.gr η δημοτική επιτροπή αναφέρει πως τα δύο τελευταία χρόνια τη χρηματοδοτούσε με 150 ευρώ μηνιαίως ο Σαμαράς. Ο…δήμαρχος, όχι ο πρόεδρος. Η χρηματοδότηση στμάτησε και κινδυνεύει να σταματήσει και η λειτουργία των γραφέιων. Βέβαια δεν είναι η μόνη οργάνωση αυτή του Αστακού που αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα αλλά και άλλες της ΝΔ στο Νομό. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν χρεοκοπήσει. Μαζί με τη χώρα…
Η χαρακτηριστική ανακοίνωση της ΝΔ Αστακού έχει ώς εξής:

       Μετά  από  πολλά χρόνια λειτουργίας των Γραφείων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αστακού  της Νέας Δημοκρατίας, αυτά κινδυνεύουν να κλείσουν.
  Αιτία, τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δημοτική Επιτροπή  αφού μέχρι σήμερα τα έξοδα που ανέρχονται σε  διακόσια (200) ευρώ τον μήνα πλέον δεν μπορούν να εξευρεθούν, από την στιγμή  μάλιστα που σημαντικό μέρος  αυτών (150 €υρώ) τα δύο (2) τελευταία έτη καλυπτόταν από το σημερινό Δήμαρχο Ξηρομέρου, ο οποίος για προσωπικούς του λόγους αποφάσισε να σταματήσει την οικονομική του στήριξη…..
        Η σημερινή Δημοτική Επιτροπή   με τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα της κάνοντας σημαντική προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στο οικονομικό πρόβλημα  δεν βρήκαν την πρέπουσα ανταπόκριση.
Κατόπιν τούτων σας καλούμε όπως στηρίξετε την προσπάθεια.

Εκ της Δημοτικής Επιτροπής

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.