Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

Ούτε ζεστό νερό στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου

mesologginosokomeioΕδώ και πολύ καιρό υπάρχει πρόβλημα με την προμήθεια πετρελαίου στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ούτε καν ζεστό νερό .Αποτέλεσμα η περιποίηση των ασθενών να μετατρέπεται σε Γολγοθά και επώδυνη διαδικασία τόσο για τους ίδιους όσο και για τους συνοδούς.
Αυτά αναφέρει καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου που κάνει λόγο για «προκλητικότητα- ανικανότητα σε όλο της το μεγαλείο»
Κατόπιν συνεχών παραπόνων και καταγγελιών με παρέμβασή του Συλλόγου Εργαζομένων του βρέθηκε προμηθευτής για να προμηθεύσει έστω μια μικρή ποσότητα πετρελαίου προκειμένου να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες για το επόμενο χρονικό διάστημα λίγων ημερών μέχρι να βρεθεί οριστική λύση.
«Δυστυχώς βρεθήκαμε πάλι μπροστά στον σκόπελο που ονομάζεται Κυριακόπουλο και την άρνησή του να πράξει το αυτονόητο.Εμείς έχοντας ως κύρια αξία την αξιοπρέπεια τόσο του ασθενή όσο και την δική μας , θα προβούμε σε Έρανο και Δωρεά προς το Νοσοκομείο προκειμένου να μπορέσουμε να καλύψουμε έστω και συμβολικά την παραπάνω ανάγκη» αναφέρει το Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. gregm

    Μηπως να βαζατε καμια δεκαρια ηλιακους για τσαμπα ζεστο νερο?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.