Δευτέρα, 21 Ιουνίου, 2021

Ο άλλος τρόπος να περάσεις απέναντι…

Ο άλλος τρόπος να περάσεις απέναντι…

Στη σελίδα (https://www.facebook.com/RioAntirrio) στο facebook του Πορθμείου Ρίου-Αντιρρίου δημοσιεύθηκε:

1146511_242860985838437_1800484273_nΕίναι αρκετοί εκείνοι που προτιμούν τα πλοία της γραμμής Ρίου-Αντιρρίου για να περάσουν απέναντι στηρίζοντας σε πρώτη φάση τα πλοία αλλά κυρίως τους εργαζομένους που σε δύσκολες εποχές έχουν δουλειά…ακόμα!

Δίχως διαφημιστική προβολή δίχως επικοινωνιακά τρικ δίχως μπλε φώτα που να φαίνονται από χιλιόμετρα μακριά 11 πλοία είναι εκεί περιμένοντας στις προβλήτες όλο το 24ωρο για να εκτελέσουν δρομολόγια τις πιο πολλές με τα οχήματα να μην ξεπερνούν το 25% της χωρητικότητας τους.

Μπορεί οι φωτογραφίες μας να μην παίζουν στα μεγάλα site αλλά ούτε και στα μικρότερα τοπικά αλλά εμείς συνεχίζουμε έναν χρόνο μετά να σας ταξιδεύουμε νοερά στο στενό του Ρίου-Αντιρρίου ορμώμενοι από την αγάπη σας και τα δικά σας like.

Σας ευχαριστούμε… Διαδώστε την προσπάθεια μας στους φίλους σας πηγαίνοντας κόντρα στα δεδομένα που μας θέλουν όλους μαντρωμένους στρέφοντας μας σε όλα εκείνα που κάποιοι προβάλουν.

Υπάρχει και άλλος τρόπος να περάσεις απέναντι…πάρε το ferry σε συμφερει.Ειναι η μισή τιμή σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων.

Και για να μην τρέξουν κάποιοι να βγάλουν συμπεράσματα η σελίδα αυτή δεν εκπροσωπεί πλοιοκτήτες η κάτι ανάλογο,ειναι σελίδα φτιαγμένη από εργαζομένους στα πλοία και εκπροσωπούμε την δουλειά μας…για όσο την έχουμε ακόμα!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.