Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Ο Αγγελός του είναι εδώ…

Ο Αγγελός του είναι εδώ…
ΦΩΤΟ ΔΕΡΒΙΣΗΣ

Ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην «εντατική». Η αντιμετώπιση της κατάστασης απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και κυρίως ηρεμία.

Αυτό αντιλαμβάνεται πρώτος απ’ όλους ο πρόεδρος της ομάδας Φώτης Κωστούλας και φροντίζει να τη διασφαλίσει διατηρώντας ενωμένη την ομάδα και τους συνεργάτες του.

Η θέση του στο έκτακτο συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Λεβαδειακό ήταν ξεκάθαρη: «Οσο είμαι εγώ εδώ δεν φεύγει κανείς».

Μήνυμα με αποδέκτες τόσο τον Τάκη Λεμονή όσο και τον Αγγελο Χαριστέα. Ο τελευταίος έχει βρεθεί για τα καλά στο στόχαστρο των οπαδών, που τον «σταυρώνουν» κάθε αγωνιστική.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ όπως άλλωστε και ο διεθνής επιθετικός αναλογίζεται πως συγκεντρώνει τα πυρά καθώς ο κόσμος περιμένει να δει να κάνει στον Παναιτωλικό ό,τι και στην εθνική ομάδα.

Ομως, ο ρόλος του μέχρι σήμερα στην ομάδα δεν ήταν αποκλειστικά στη θέση του σκόρερ. Και αυτό που ζήτησε ο πρόεδρος από τον Χαριστέα είναι να κλείσει τα αυτιά του, λέγοντάς του χαρακτηριστικά «δεν πας πουθενά».

Αλλωστε -κόντρα στις φήμες που τους θέλουν να βρίσκονται στα «μαχαίρια»- οι δυο τους πριν από λίγο καιρό είχαν κάνει και μια πρώτη κουβέντα για το μέλλον. Πλέον όμως όλα είναι ρευστά σε ό,τι αφορά τη νέα σεζόν.

Και ο ίδιος ο Φώτης Κωστούλας δεν γνωρίζει τι θα κάνει. Οπως δήλωσε χθες: «Δεν θα φύγω τώρα που η κατάσταση είναι δύσκολη». Ομως, επισήμανε πως «η στιγμή που θα φύγω για να ασχοληθώ με τα “δικά μου” θα έρθει, το πότε θα γίνει θα το δούμε. Πάντως θα φροντίσω να πέσει σε άξια και καλά χέρια ο Παναιτωλικός», επιβεβαιώνοντας έτσι πλήρως το χθεσινό μας ρεπορτάζ.

ΤΗΣ ΒΑΣΩΣ ΝΟΥΣΙΑ
“Goal” -sentragoal.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.