Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Ο Α.Ο. Ελαιοφύτου ξανά στα γήπεδα!

Ο Α.Ο. Ελαιοφύτου ξανά στα γήπεδα!

Μία θετική είδηση καταγράφεται στο τοπικό αθλητικό ρεπορτάζ, καθώς ο Α.Ο. Ελαιοφύτου επανήλθε στη δράση. Το σωματείο που ιδρύθηκε το 1979 και πρωταγωνιστούσε στο τοπικό αλλά και στο περιφερειακό πρωτάθλημα, κυρίως τις δεκαετίες του 1990 και του 2000, είχε αλλάξει διοίκηση πριν από τρία χρόνια. Τότε, περιήλθε στα χέρια των διοικούντων του Παναιτωλικού, προκειμένου να αποτελέσει φυτώριο νέων παικτών για τα καναρίνια. Μάλιστα, η έδρα της ομάδας μεταφέρθηκε από τα Τριαντέικα (όπου βρισκόταν για δεκαετίες) στο Εmileon. Το εγχείρημα δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και έτσι ο Φώτης Κωστούλας αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία της ομάδας. Έκτοτε, ο Α.Ο. πέρασε σε φάση πλήρους αδράνειας.

Μέχρι που πριν από λίγο χρονικό διάστημα, άνθρωποι που ζουν στα Τριαντέικα, ωθούμενοι από ανιδιοτελή αγάπη για την ομάδα και το ποδόσφαιρο, αποφάσισαν να προχωρήσουν όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα, προκειμένου το σωματείο να επανέλθει στο αθλητικό προσκήνιο. Ακολουθήθηκαν λοιπόν, οι νόμιμες διαδικασίες και από τη νέα σαιζόν ο Α.Ο. Ελαιοφύτου θα αγωνίζεται κανονικά στη Γ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.

Έτσι, εδώ και μερικές εβδομάδες το γήπεδο του Ελαιοφύτου στα Τριαντέικα ζωντάνεψε στην κυριολεξία. Η εγκατάλειψη και το βουβό τοπίο, έδωσαν τη σκυτάλη στα χτυπήματα της στρογγυλής θεάς και στις νεανικές φωνές. Η απογευματινή εικόνα που αντικρίζει κανείς στον εν λόγω χώρο είναι πραγματικά εντυπωσιακή και συνάμα παρήγορη, καθώς πέραν της ομάδας των ανδρών έχει δημιουργηθεί και αντίστοιχη παίδων, με αποτέλεσμα καθημερινά πολλά πιτσιρίκια του χωριού να βρίσκουν διέξοδο στον αθλητισμό. Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν οι ιθύνοντες, στόχος τους στην παρούσα φάση δεν είναι ο πρωταθλητισμός, αλλά η προσέλκυση και ενασχόληση των νέων ανθρώπων με το ποδόσφαιρο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.