Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου μεταβατικός πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

triantafyllou-emprosnewsΟ Βασίλης Τριανταφύλλου, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, εξελέγη νέος (μεταβατικός) πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Ελλλάδας ύστερα από τη σημερινή (29/7) συνεδρίαση της Συγκλήτο.

Ο κ.Τριανταφύλλου θα αντικαταστήσει τον Σωκράτη Καπλάνη από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου και στο μεσοδιάστημα θα «τρέξει» και τις διαδικασίες για τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου, σε συνδυασμό και με το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με την ψήφιση του νομοσχεδίου για την παιδεία.

Ποιος είναι ο Βασίλης Τριανταφύλλου

Ο Βασίλειος Τριανταφύλλου είναι Διπλωματούχος και Διδάκτωρ Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι Καθηγητής και πρόεδρος στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε., του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Έχει διατελέσει Ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών, του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Διευθυντής της Ερευνητικής Μονάδας 6, Επιστημονικός Υπεύθυνος ΚΕΔΔ του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την σχεδιασμό και ανάλυση αλγορίθμων δρομολόγησης, τον σχεδιασμό και ανάπτυξη συστημάτων εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, με θέματα ηλεκτρονικής δημοκρατίας και δικτύων Αισθητήρων. Έχει διατελέσει επιστημονικός υπεύθυνος σε 20 ερευνητικά έργα και έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 55 επιστημονικά άρθρα σε διεθνή περιοδικά και συνέδρια, ενώ έχει συγγράψει 2 κεφάλαια βιβλίων. Η έρευνά του έχει περισσότερες από 45 αναφορές. Είναι κριτής σε 4 συνέδρια.

Ερευνητικά Ενδιαφέροντα

  • Ανάλυση απόδοσης δικτύων,
  • Ανάλυση Αλγορίθμων δρομολόγησης σε διασυνδεδεμένα δίκτυα,
  • Ολοκληρωμένα Συστήματα Βιομηχανικής Παραγωγής,
  • Δίκτυα Η/Υ,
  • Τηλεματική και Νέες Υπηρεσίες.

Μαθήματα που διδάσκει:

  • Δίκτυα Υπολογιστών
  • Ειδικά Θέματα Δικτύων
  • Αδόμητα (AD-HOC) & Ασύρματα Δίκτυα Αισθητήρων.

www.patrisnews.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.