Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Ο Βασιλείου στο Αγγελόκαστρο

sinidisi.gr_2014-07-15_06-11-26-260x300Ο στόχος του Αχελώου Αγγελοκάστρου δεν μπορεί να είναι άλλος από την παραμονή στην Α΄Κατηγορία της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά ο νέος προπονητής σίγουρα είναι μεγαλύτερου… κυβισμού.

Τον Ανδρέα Τσιλίκα στον πάγκο διαδέχεται ο Χρήστος Βασιλείου με την μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής, αλλά σε μεγαλύτερο απίπεδο από αυτή της Α΄ΕΠΣΝΑ και ως προπονητής.
Μάλιστα την τελευταία φορά που θήτευσε σ’ αυτή την Κατηγορία στην τεχνική ηγεσία του Ομήρου, τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά ως προς το αποτέλεσμα. Πάντως είναι ο προπονητής που ανέβασε την Α.Ε. Μεσιλογγίου από το τοπικό πρωτάθλημα στο Περιφρειακό το 2011.
Βέβαια οι περγαμηνές του Βασιλείου έχουν χαραχθεί σε μεγαλύτερες Κατηγορίες. Ήταν ο τεχνικός που επί των ημερών του ο (άσημος τότε)  Πλατανιάς Χανίων κέρδιζε την άνοδο στη Γ΄Εθνική και ενώ σε προηγούμενα χρόνια ο Αγρινιώτης προπονητής είχε πολύ μεγάλο έργο στην Επισκοπή Ρεθύμνου. Στο βιογραφικό του δύο περάσματα από τον πάγκο του Παναιτωλικού σε διαφορετικές εποχές (2002 και 2008), στον οποίο διατέλεσε και βοηθός του Σηφάκη. Επίσης έχει δουλέψει σε Φωκικό, Πρέβεζα, Ζάκυνθο και Βόνιτσα.

EΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.