Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Ο Βερελής για την κόντρα Αγρινίου-Μεσολογγίου…

Ο Βερελής για την κόντρα Αγρινίου-Μεσολογγίου…

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η απάντηση που έδωσε ο Χρίστος Βερελής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Γιώργο Ροϊδη για λογαριασμό της εφημερίδας ”Πολιτεία Αιτωλών και Ακαρνάνων” και η οποία αφορά την ”κόντρα” των δύο πόλεων του νομού.
Υπάρχουν θέματα που κατά καιρούς αποτέλεσαν εστία ενδο-νομαρχιακής κόντρας μεταξύ Μεσολογγίου και Αγρινίου. Η πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου του νομού δείχνει σαν να αποφεύγει να πάρει σαφή θέση γι’ αυτά τα ζητήματα για να μη φανεί δυσάρεστη σε κάποια από τις δύο πόλεις. Εσείς θεωρείτε την ενδο-νομαρχιακή κόντρα τροχοπέδη για την ανάπτυξη του νομού;
Έχω προσπαθήσει και δεν δύναται να το αμφισβητήσει κανένας καλόπιστος πολίτης, να βγάλω από τη μέση ζητήματα που φρενάρουν την ανάπτυξη. Πολλές από αυτές τις κόντρες στο παρελθόν υπήρξαν βεβαίως προϊόν ιδιοτελούς συμπεριφοράς παραγόντων με στόχο τη προσωπική τους προβολή και ανέλιξη Το θέμα χρησιμοποιήθηκε ακόμη και ως όπλο χαμηλής πολιτικής ποιότητας στους ανταγωνισμούς των συνυποψήφιων στα ψηφοδέλτια. Γενικώς πιστεύω ότι ισχύει η ρήση : η φτώχια φέρνει γκρίνια…..

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.