Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βερελής και οι άλλοι (υποψήφιοι)…

Ο Βερελής και οι άλλοι (υποψήφιοι)…

unnamed61Ενεργός αλλά όχι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο Χρίστος Βερελής, εάν ευσταθούν οι πληροφορίες μας. Ο πρώην υπουργός επιστρατεύεται από τον Βαγγέλη Βενιζέλο για να βοηθήσει την κατάσταση στην Αιτωλοακαρνανία χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα είναι υποψήφιος βουλευτής. Μάλιστα ήδη εντείνει τις επαφές του και πολιτικοί του φίλοι τον περιμένουν την Τρίτη στο Αγρίνιο.
Παράλληλα η ονοματολογία για τη λίστα του ΠΑΣΟΚ είναι σε έξαρση και πέραν των βέβαιων υποψήφιων βουλευτών Δ.Κωνσταντόπουλου, Γ. Αναγνωστόπουλου και Γ.Χριστογιάννη, πιθανές θεωρούνται οι υποψηφιότητες του Αντ. Αλετρά (πρώην δημάρχου Οινιάδων), Γιώργου Τσούκα (Ξηρομερίτη πρώην γενικού διευθυντή του υπουργείου Ανάπτυξης), ΓρηγόρηΤζαμαλή (πρ. δημάρχου Στράτου και υποψήφιου και το 2012) και της δημοτικής συμβούλου Θέρμου Ιωάννας Καλημέρη .

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Γιωργος Κ.

    Θυμάστε πώς έφυγε ο Βερελής; Ακονείστε λιγάκι τη μνήμη σας και πάψτε να τρολάρετε. Άν σας αδικεί η μνήμη ρωτείστε να μάθετε, διαφορετικά μείνετε στην άγνοιά σας, καλό θα σας κάνει και ψηφίστε Σαμαρά….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.