Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

“Ο μεγαλύτερος δήμος του νομού δεν αντέχει άλλο την απομόνωση”

“Ο μεγαλύτερος δήμος του νομού δεν αντέχει άλλο την απομόνωση”

DSC_0796

Τι ανέφερε ο Παπαναστασίου στον  Χρυσοχοΐδη

Στην σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στις 14:00 στο   Εργοτάξιο Αμβρακίας  – Ιόνια Οδός, πλησίον εργοστασίου της Knauf,παρουσία του υπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ  Μιχάλη Χρυσοχοΐδη συμμετείχε και ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Στην συνάντηση εργασίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του δημάρχου Αγρινίου, εξετάστηκε η πορεία εκτέλεσης έργων ζωτικής σημασίας για το δήμο Αγρινίου, όπως η σύνδεση της Ιόνιας οδού με τον κόμβο Ε65 –ΠΑΘΕ ( Πλατυγιάλι, Ιόνια, Αγρίνιο, Καρπενήσι, Λαμία), όπου  τμήμα  αυτού αποτελεί και η σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό.

«Ο μεγαλύτερος δήμος του νομού δεν αντέχει άλλο την απομόνωση .Θα πρέπει άμεσα το έργο να υλοποιηθεί  αφού η ολοκλήρωση του θα μετατρέψει το Αγρίνιο σε σημαντικό εμπορικό και μεταφορικό κόμβο της Δυτικής Ελλάδας. Η στιγμή είναι ιδανική καθώς  ξεκινά το νέο ΕΣΠΑ ενώ υπάρχει ταύτιση απόψεων  και με τους γειτονικούς νομούς» επισήμανε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αγρινίου.

O Γιώργος Παπαναστασίου  κάλεσε τον Υπουργό  να επισκεφθεί το Αγρίνιο  ενώ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την σύσκεψη, αφού ο Μιχάλης  Χρυσοχοΐδης συμφώνησε στην αναγκαιότητα του έργου και προγραμματίστηκε  από την  ερχόμενη εβδομάδα  να γίνει η  “έναρξη” των ενεργειών που απαιτούνται προκειμένου το έργο να υλοποιηθεί άμεσα, όπως ενημερώνει ο δήμος Αγρινίου.

DSC_0788 DSC_0790 DSC_0799

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. ΠΑΝΕ-6

    ΕΤΣΙ. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΩΝΟΜΕΝΟΣ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

  2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    Καλή αρχή αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό.
    Στο επόμενο ραντεβού πιο δυναμικά και με προτάσεις-τελεσίγραφα
    Να καταλάβουν αυτά τα λαμόγια στην κυβέρνηση ότι οι yes men στο ΑΓΡΙΝΙΟ τελειώσανε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.