Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Δήμαρχος Αγρινίου στο 1ο Ειδικό Δημοτικό

Ο Δήμαρχος Αγρινίου στο 1ο Ειδικό Δημοτικό

epi-proto-eidiko-dimotiko-papanastasiou4Το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολειό επισκέφθηκε σήμερα (12/1/2015) ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από το διευθυντή και την υποδιευθύντρια για τα προβλήματα και τις ανάγκες του σχολείου ενώ εξήρε το έργο που επιτελείται και εκδήλωσε τη στήριξη του Δήμου.

Οι μικροί μαθητές είχαν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και σε κλίμα χαράς είπαν τραγούδια,  ενώ ο δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου αφού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στη συνέχεια με τον Αντιδήμαρχο Κώστα Καλαντζή και τους συνεργάτες του μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά του 1ου ειδικού σχολείου .

Ο διευθυντής του σχολείου Νίκος Δεληγιάννης ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για το έμπρακτο ενδιαφέρον της  ενώ ο δήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαναστασίου σε δήλωση του ανέφερε  « Η δημοτική αρχή θα δείξει ιδιαίτερη μέριμνα για τα προβλήματα και θα υποστηρίξει το έργο των εκπαιδευτικών των γονέων και των μαθητών, αφού οι δομές αυτές έχουν μεγαλύτερες ανάγκες».

epi-proto-eidiko-dimotiko-papanastasiou1 epi-proto-eidiko-dimotiko-papanastasiou2 epi-proto-eidiko-dimotiko-papanastasiou3

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.