Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Ο Δεκέμβρης κρίνει που θα κάτσει η “μπίλια” για Κατσιφάρα

Ο Δεκέμβρης κρίνει που θα κάτσει η “μπίλια” για Κατσιφάρα

420katsifaΠαίρνει το …μήνυμα και ζυγίζει τα πράγματα για Περιφέρεια και Δήμο

 

Στο σταυροδρόμι που οδηγεί στην εκ νέου υποψηφιότητά του για την αιρετή περιφέρεια ή  στην υποψηφιότητα για να κτυπήσει την πόρτα του Δημαρχιακού Μεγάρου βρίσκεται ο Απόστολος  Κατσιφάρας.

Ο αιρετός περιφερειάρχης φέρεται να ζυγίζει τα δεδομένα από τα οποία τελικά θα καθοριστούν οι τελικές του αποφάσεις  καθώς  όλα παραμένουν ρευστά.

Οι παράγοντες που θα καθορίσουν την τελική απόφαση έχουν να κάνουν πρωτίστως με το πώς διαμορφώνονται τα πράγματα στο εσωτερικό της σημερινής παράταξης που είναι  και περιφερειακή Αρχή καθώς σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο πως δεν πρόκειται να είναι ξανά στο ψηφοδέλτιο οι Θαν. Πετρόπουλος, Γερ. Φεσσιάν, Ανδ. Κελεπούρης , Γεωργ. Αθανασόπουλος ενώ  «μινιμαρισμένες» είναι και οι πιθανότητες να είναι εκ νέου υποψήφιος ο Γρ. Αλεξόπουλος.

Σε περίπτωση που η απώλεια αυτών των πέντε συμβούλων δεν συνοδευτεί με ανάλογες ισχυρές αντικαταστάσεις  – κάτι το οποίο λόγω της πολιτικής συγκυρίας  φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο – καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν πως τα δεδομένα αλλάζουν.

Βαρόμετρο για τη λήψη των τελικών αποφάσεων θα είναι και το σκηνικό που διαμορφώνεται στην Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία όπου προς το παρόν ευημερούν προσωπικές στρατηγικές  τόσο του κ. Χαράλαμπου Καφύρα όσο και του  Χρήστου Χριστοδουλόπουλου , ενώ ζητούμενο  είναι τι πραγματικά θέλει σε σχέση με αυτό που δείχνει ο κ. Γιάννης Λυμπέρης.

Η Αιτωλοακαρνανία αποτελεί ένα ακόμα πάζλ για τον πρώτο πολίτη της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, καθώς τα έως τώρα δεδομένα σε πρώτη ανάγνωση δημιουργούν την αίσθηση,  πως  πρόκειται  για ερμαφρόδιτη κατάσταση,  με τις τελικές αποφάσεις να καθορίζουν οι τελικές αποφάσεις του Θ . Μωραϊτη ο οποίος φέρεται να έχει κάνει ήδη κινήσεις προκειμένου να βολιδοσκοπήσει και από την Ηλεία διαθέσεις σε περίπτωση που επιχειρήσει να «κοιτάξει» υποψηφιότητα για την αιρετή περιφέρεια.

Όλα τα πιο πάνω, αλλά και τα δημοσκοπικά ευρήματα σε συνδυασμό με το τι θα πράξει στον πρώτο ή στον δεύτερο γύρο η Νέα Δημοκρατία, αλλά και το πρόσωπο που θα επιλέξει ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της στην περιοχή θα καθορίσουν τη λήψη της τελικής απόφασης.

Σε περίπτωση που όλα πάνε «στραβά» τότε το plan B φέρεται να οδηγεί τον Απ. Κατσιφάρα σε μια υποψηφιότητα στο Δήμο της Πάτρας, όπου εκτιμάται πως έχει τη δυνατότητα να τον κερδίσει, αρκεί αυτό να μην γίνει πολύ αργά και φυσικά σε συνάρτηση με τον αριθμό και το ειδικό βάρος των άλλων υποψηφίων.

Φήμες για τετ-α- τετ Κατσιφάρα – Λυπμέρη»

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί η φήμη πως υπήρξε τετ – α- τετ του κ. Κατασιφάρα με τον Γιάννη Λυμπέρη όπου ο τελευταίος τεχνηέντως του άφησε να εννοηθεί πως καλό θα ήταν να μετακινηθεί στην Πάτρα ενώ την ίδια ώρα έδειξε να «αλληθωρίζει» προς την περίπτωση Μωραϊτη.

patrastimes.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.