Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Ο εκδότης ανταπαντά στον δήμαρχο Αγρινίου

unnamedΟ Δημοσιογράφος- εκδότης κ. Δημήτρης Μπακής απαντά με ανακοίνωση του στην ανακοίνωση του δημάρχου Αγρινίου. Έχει ως εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΕΒΔΟΜΑΔΑ»

ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ο δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου, πολύ σύντομα (ΑΜΕΣΑ) θα κληθεί να απαντήσει πειστικά και αρμοδίως για τα όσα ισχυρίζεται και περιλαμβάνονται στις δηλώσεις του όπως αυτές καταγράφονται, σε ανακοίνωση του Δήμου Αγρινίου με το τίτλο «Απάντηση σε δημοσίευμα για μισθούς Δημάρχου και συνεργατών», που απεστάλη στα τοπικά ΜΜΕ στις 23/11/2015 και λαμβάνει ήδη τη σχετική δημοσιότητα απ’ αυτά.
Ο δήμαρχος Αγρινίου θα κληθεί αρμοδίως να απαντήσει αρχικά και να αποδείξει στη συνέχεια ότι:
1. Αναφέρεται στην εφημερίδα μας (ΕΒΔΟΜΑΔΑ) και στον εκδότη-διευθυντή της (Δημ. Μπακής).
2. είμαστε ΦΕΡΕΦΩΝΑ και ΧΑΛΚΕΙΑ.

3. έχουμε χάσει την απευθείας ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

4. «είμαστε άγγελοι εξάγγελοι γερμένοι πάνω σ’ ένα δεκανίκι, με γλώσσα μόνο για να γλείφουν».

5. Ήμασταν οι επί σειρά ετών, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, «ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ».
Όταν με το καλό απαντήσει στα παραπάνω αλλά και η Ελληνική Δικαιοσύνη (προσφεύγουμε άμεσα σε αυτή) θεωρήσει τις ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ του και τις ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ του, πειστικές και τις πάρει «τοις μετρητοίς», τότε και ΜΟΝΟ τότε, θα ασχοληθούμε σοβαρά, μαζί του.
Έως τα τότε όμως και βασικά, λόγω του περιεχομένου της ανακοίνωσης του, θα τον αντιμετωπίζουμε ως τον άνθρωπο που έχει την «μύγα και μυγιάζεται» και για άλλα πράγματα από ότι περιλαμβάνονται στο σχετικό Δ.Τ..
Υ.Γ.: 1. Αντί δηλαδή να απαντήσει ο δήμαρχος ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ στο κύριο και βασικό θέμα της εφημερίδας μας (20/10/2015) που ήταν «Άρτζι Μπούρτζι και λουλάς-Κουλουβάχατα & Αχταρμάς, από τον Δήμο Αγρινίου και την Κοινωφελή του Επιχείρηση ΑΣΤΙΚΕΣ & ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΜΑΪΜΟΥ», απαντάει (με άκρως ψευδές εξυβριστικό ή υβριστικό τρόπο), σε άλλο θέμα που είναι άσχετο αλλά και κυρίως, χωρίς μομφή για τον ίδιο όσον αφορά τον μισθό του, των αντιδημάρχων του ή των δημοτικών του συμβούλων.
ΑΓΡΙΝΙΟ 23/10/2015
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΕΚΔΟΤΗΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. MAKHS PONT.

    Αληθινά κύριε Ροδίτη δεν σας καταλαβαίνω. Τόσο πολύ τον αγαπάτε επιτελους τον δήμαρχο μας; Είναι κουβέντες και φράσεις αυτές που εκστομίζει για έναν συμπολίτη τοιυ; Ακόμη και αν αυτός έχει άδικο, είναι αυτές λέξεις πολιτικού προσώπου και μάλιστα του κορυφαίου πολίτη της πόλης; Νομίζω όμως ότι κάτι άλλο κρύβει αυτή η υπόθεση και όχι το δημοσίευμα περί μισθών κ.λ.π. Κάτι άλλο που το γνωρίζουν και ο δημοσιογράφος και ο δήμαρχός μας. Ελπίζω να είναι προσωπικό και απέυχομαι να αφορά τον δήμο και τους δημότες του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.