Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου σε Πρόγραμμα Αναδιοργάνωσης Επιχειρησιακών Διεργασιών

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου σε Πρόγραμμα Αναδιοργάνωσης Επιχειρησιακών Διεργασιών

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣυμμετοχή Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου σε Πρόγραμμα Αναδιοργάνωσης Επιχειρησιακών Διεργασιών της ΕΣΕΕ. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο της Δράσης 5: «Εκπόνηση Μελετών Αναδιοργάνωσης Επιχειρησιακών Διεργασιών και υποστήριξη εφαρμογής σε Ομοσπονδίες Εμπορικών Συλλόγων και Εμπορικούς Συλλόγους της ΕΣΕΕ» του υποέργου 1 της πράξης «Αναδιοργάνωση και ενίσχυση υπηρεσιών ΕΣΕΕ», ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου, συμμετέχει στην υλοποίηση του Παραδοτέου έργου «Εκπόνηση μελέτης αναδιοργάνωσης επιχειρησιακών διεργασιών για τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Ι.Π. Μεσολογγίου και υποστήριξη εφαρμογής της». Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου είναι ένας από τους 60 συλλόγους στην Ελλάδα, που παίρνουν μέρος στο εν λόγω πρόγραμμα, ενώ η συμμετοχή του σε αυτό θα προσθέσει στο ταμείο του το ποσό των 1.000 €.

Σκοπός του προγράμματος είναι η αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης λειτουργίας του συλλόγου και εν συνεχεία η σύνταξη προτάσεων βελτίωσης της οργανωτικής δομής του συλλόγου, που θα γίνει με τη βοήθεια του Υπεύθυνου Έργου, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία εκπόνησης της μελέτης αναδιοργάνωσης του φορέα. Μετά την παράδοση της μελέτης, θα δοθεί στον σύλλογο ένα πρότυπο σύστημα ISO. Ένα διεθνές, δηλαδή, διαχειριστικό πρότυπο, το οποίο θα θέσει τις κατευθυντήριες γραμμές, που πρέπει να ακολουθήσει ο σύλλογος, προκειμένου να οργανωθεί σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του με το βέλτιστο τρόπο. Παράλληλα, σε συνδυασμό με τη Διαχειριστική Επάρκεια του συλλόγου, αυτός θα έχει τη δυνατότητα να ενταχθεί εύκολα σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα, όπως τα Interreg.

Οι συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας είναι τρεις στο σύνολο, από τις οποίες έχουν ήδη πραγματοποιηθεί οι δύο. Ο κύριος Βαγγέλης Χρύσης, Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας και Υπεύθυνος Έργου, πραγματοποίησε την Δευτέρα 8 Ιουνίου την δεύτερη επίσκεψή του στα γραφεία του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου, κατά την οποία κατέγραψε, με τη βοήθεια του Προέδρου κ. Βασίλη Σπυρόπουλου, τον τρέχοντα τρόπο λειτουργίας του και συζήτησαν σχετικά με το ποιες είναι οι πτυχές που επιδέχονται βελτίωση.

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου αποδεικνύει με κάθε του δράση πως δεν επαναπαύεται και πως καταβάλει συνεχείς προσπάθειες, προκειμένου να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των μελών του, ώστε να επιτελεί αποτελεσματικότερα τον σκοπό της υπάρξεώς του. Η Διοίκηση του Συλλόγου έχει ως πρώτιστο μέλημά της τη διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει, καθώς και τη διαρκή βελτίωσή τους.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.