Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Ευθύμιος Αδάμης, πρόεδρος της ΔΑΚΕ Καθηγητών, υποψήφιος για το ΚΥΣΔΕ

Ο Ευθύμιος Αδάμης, πρόεδρος της ΔΑΚΕ Καθηγητών, υποψήφιος για το ΚΥΣΔΕ

268537_103139453114812_757780_nΟ Φιλόλογος κ. Αδάμης Ευθύμιος, Δ/ντής του Γυμνασίου Γαβαλούς και Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Καθηγητών, προτάθηκε από την περιοχή μας ως υποψήφιος για το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο ( ΚΥΣΔΕ) με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ.
Η παράταξη της ΔΑΚΕ Καθηγητών κατέχει την μία από τις δύο έδρες των Αιρετών εκπροσώπων του κλάδου και ο κ. Αδάμης, πρώην μέλος του Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ και επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της ΔΑΚΕ αποδέχτηκε την πρόταση.
« Αποδέχτηκα την πρόταση γιατί πιστεύω πως είναι μια πρόταση αγωνιστικής συμμετοχής και ο αγώνας για την εκπαίδευση αποτελεί ιερή υποχρέωση κάθε εκπαιδευτικού.
Αυτό κάνει καθημερινά ο μάχιμος εκπαιδευτικός με τη διδασκαλία του στην Τάξη, ο Δ/ντής της Σχολικής Μονάδας, τα Στελέχη με την διασφάλιση της ποιότητας του εκπαιδευτικού έργου και τέλος τα αιρετά μέλη των Συλλογικών Οργάνων και των Υπηρεσιακών Συμβουλίων με τη συμμετοχή τους και την υπεύθυνη στάση τους στην προώθηση των κλαδικών ζητημάτων.
Καλώ όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν ενεργά στις διαδικασίες και να επιλέξουν υπεύθυνα όποια πρόσωπα κρίνουν κατάλληλα για να τους εκπροσωπήσουν.
Από την πλευρά μου δηλώνω «παρών» σ’ αυτή τη διαδικασία και θέτω ως βασικό μου στόχο την παιδεία, τις ανθρώπινες αξίες και την αξιοπρέπεια του εκπαιδευτικού», υπογραμμίζει στο agrinionews.gr ο κ.Αδάμης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.