Παρασκευή, 14 Μαΐου, 2021

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Παπαδημούλης στην Αιτωλοακαρνανία

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Παπαδημούλης στην Αιτωλοακαρνανία
O Ευρωβουλευτής του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας Δ.Παπαδημούλης θα επισκεφθεί το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου το νομό μας. Στις 17.00 θα βρίσκεται στο Νεοχώρι, όπου θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τοπικούς φορείς και στις 18.00 στο Αιτωλικό. Στις 20.00 θα μιλήσει σε κεντρική εκδήλωση στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου. Σε περίπτωση βροχής η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν συνεχίζει τις εξορμήσεις του στην Αιτωλοακαρνανία. Ποντάρει αρκετά στο Νεωχώρι, Μεσολόγγι, και Αιτωλικό, όπου εκεί υπάρχουν οι πιο οργανωμένοι πυρήνες του.
Μπορεί στους αιτωλοακαρνάνες που θα μιλήσει μεθαύριο να έχει ψηλά το κεφάλι, καθώς είναι γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πια είναι το μόνο κόμμα που πήρε ξεκάθαρη θέση κατά της εκτροπής του Αχελώου ( μετά τις απογοητευτικές δηλώσεις Καραμανλή και Παπανδρέου), όμως ο τελευταίος δείχνει αρκετά ισχυρός, καθώς οι τελευταίες δημοσκοπήσεις φέρνουν το ΠΑΣΟΚ με διαφορά πρώτο κόμμα. Ο καιρός γαρ εγγύς, όπως λέει και ο.. “Πουτινικός” Λιακόπουλος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.