Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο Θάνος και το διαδίκτυο (videos)

Ιδιαίτερη βαρύτητα στις νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο δίνει στην προεκλογική του εκστρατεία ο υφυπουργός Ανάπτυξης και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλ/νίας του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης, με σκοπό, όλοι οι πολίτες, να γίνουν κοινωνοί του έργου που πραγματοποιήθηκε τα προηγούμενα δυόμιση χρόνια.

Για πρώτη φορά, μέσα από έναν διαδραστικό χάρτη, οι επισκέπτες του site του Θάνου Μωραΐτη, μπορούν να μάθουν λεπτομερώς  όλες τις παρεμβάσεις οι οποίες με συλλογική δουλειά εντάχθηκαν σε χρηματοδοτικά προγράμματα για την Αιτωλ/νία.

Ειδικότερα , κατά την περιήγηση τους στον χάρτη , οι χρήστες μπορούν να «ξεναγηθούν» σε όλα τα έργα που υλοποιούνται ή έχουν ενταχθεί για υλοποίηση  μέσα από το ΕΣΠΑ, το πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», το ΠΔΕ, το πρόγραμμα ΑΝΑΣΑ για τον Αμβρακικό και το πρόγραμμα «Πίνδος». Μέσα από την περιήγηση αυτή, μπορεί να γίνει αντιληπτό όχι μόνον το μέγεθος το εύρος και η σύνδεση των παρεμβάσεων,  αλλά και το γεγονός ότι το συνολικό αποτέλεσμα, δημιουργεί τελείως νέες  προοπτικές ανάπτυξης για την Αιτωλ/νία .

Δείτε το εν λόγω video:

 

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ – ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΩΝ

Επίσης , στο www.moraitithanos .gr , είναι διαθέσιμο  VIDEO με τον  τίτλο «ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΡΓΟ» , διάρκειας 16 λεπτών, όπου με γλαφυρό τρόπο, με πρωτοποριακά γραφικά και με δηλώσεις στελεχών που συνεργάστηκαν στενά με τον Θάνο Μωραΐτη, στα Υπουργεία Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης, ο επισκέπτης μπορεί να δει, να κατανοήσει και τελικά να κρίνει την πολιτική διαδρομή, τις  σταθερές θέσεις, τις γενναίες αποφάσεις, τις δεσμεύσεις που άντεξαν στον χρόνο και τις καίριες παρεμβάσεις του υφυπουργού, στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό στην κρισιμότερη μεταπολιτευτικά  περίοδο για την χώρα.

Είναι ένα  VIDEO,  για  το Αληθινό Έργο, που υλοποιήθηκε μέσα σε μόλις δυόμιση χρόνια, για το Περιβάλλον, τον Άνθρωπο, την Ανάπτυξη και τον Τόπο μας

Δείτε το σχετικό video:

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.