Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Ο θρίαμβος του 1ου ΕΠΑΛ αφιερώνεται στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ο θρίαμβος του 1ου ΕΠΑΛ αφιερώνεται στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Η Διεύθυνση του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στη μεγάλη διάκριση που πέτυχε η ποδοσφαιρική ομάδα του σχολείου που κατέλαβε την 1η Θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα. Οι αθλητές – μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου μάλιστα αφιερώνουν τη νίκη τους αυτή στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Η σχετική ανακοίνωση:

unnamed (1)

ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ – ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Διεύθυνση του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν ο καθένας από τη πλευρά του για τη μεγάλη διάκριση που πέτυχε η Ποδοσφαιρική Ομάδα του σχολείου μας  « 1η Θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου» . Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα που θα γίνει στη Γουατεμάλα.

Η Διεύθυνση του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου ευχαριστεί τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεώργιο, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας  και Αθλητισμού κ. Γκρίζη  Νικόλαο, τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιτ/νίας κ. Παπαθανασίου Σπυρίδωνα, τον Σχολικό Σύμβουλο παιδαγωγικής  ευθύνης του σχολείου  κ. Νάκο Κωνσταντίνο, τους υπεύθυνους για τους Σχολικούς Αγώνες Ν. Αιτ/νίας κ.  Γιαρτζά Παναγιώτη και Τσακαλίδη Χαράλαμπο, καθώς και τα Αθλητικά Σωματεία των αθλητών – μαθητών μας.

Οι Αθλητές – Μαθητές της  Ποδοσφαιρικής Ομάδας του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου αφιερώνουν τη νίκη τους αυτή στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ – ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΙΛΛΑ – ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ- ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

Ο Διευθυντής  του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου

Παπούτσης Φώτιος

 

IMG_20150319_122801

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.