Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Ο Θύμιος Δρόσος, το ψηφοδέλτιο και…ο Γκλέτσος

Ο Θύμιος Δρόσος, το ψηφοδέλτιο και…ο Γκλέτσος


Έντονη δραστηριότητα αναπτύσσει ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής  της Νέας Δημοκρατίας  Θύμιος Δρόσος .

Ο Αιτωλοακαρνανάς πολιτικός περιοδεύει σε πολλές περιοχές της χώρας για τα οργανωτικά θέματα του κόμματος που είναι η αρμοδιότητά του, ωστόσο το επόμενο διάστημα θα εντείνει την παρουσία του στο νομό μας.

Εξάλλου, εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα τα πολιτικά σενάρια θέλουν το όνομά του ως ιδιαίτερα πιθανό να συμμετάσχει στην λίστα της Αιτωλοακαρνανίας, όποτε και αν γίνουν οι εκλογές. Οι πληροφορίες του agrinionews λένε, πως η επιστροφή στο ψηφοδέλτιο για τον ναυπάκτιο συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά έχει «κλειδώσει» πρόσφατα.

Ο ίδιος πάντως, όπως αναφέραμε, επισκέπτεται περιοχές όλης της χώρας και προ ημερών μάλιστα μίλησε σε εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης Λαμίας. Ωστόσο είχε και άλλες επαφές στην περιοχή, όπως με τον Δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο (φωτό). Δεν ξέρουμε τι ειπώθηκε στη συνάντησή τους, σε κάθε περίπτωση όμως θα ήταν μια καλή ευκαιρία να μάθει λεπτομέρειες για το ξήλωμα της μπάρας των διοδίων από τον Γκλέτσο… Άλλωστε τη Ναυπακτία, όπως και το νομό, πολύ απασχολούν τα διόδια της Γέφυρας.

Στην εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης Λαμίας πάντως, ο κ. Δρόσος αναφέρθηκε στις οργανωτικές αλλαγές του κόμματος που «στοχεύουν σε μια οργάνωση με ρόλο παρεμβατικό στα κοινωνικοπολιτικά δρώμενα, σε ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία, για να γίνει η Ν.Δ. πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία». Στη συνέχεια εστίασε στην πολιτική του ΠΑ.ΣΟ.Κ., στο Μνημόνιο και στις επιπτώσεις του στους Έλληνες πολίτες. Aναφέρθηκε επίσης, στις αρχές και τις προγραμματικές θέσεις της Ν.Δ. δίνοντας έμφαση στη Στρατηγική  Ελπίδας για την έξοδο από την κρίση και την ανάγκη αναπτυξιακής προοπτικής. Είπε μεταξύ άλλων: “ Η Ν.Δ. είναι η παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών. Είναι κόμμα λαϊκό. Προέρχεται από την κοινωνία και είναι προορισμένο να υπηρετεί την κοινωνία. Και οφείλουμε να είμαστε κοντά στον πολίτη και στα προβλήματα του. Να συνομιλούμε μαζί του και να αναλαμβάνουμε πολιτική δράση με όρους κοινωνικής αντίληψης και ευαισθησίας. Κάθε μέρα που περνά οι πολίτες συνειδητοποιούν πού βρίσκεται η αλήθεια και πού είναι το ψέμα. Οι πολίτικοί μας αντίπαλοι επένδυσαν και επενδύουν στο ΨΕΜΑ. Εμείς στην ΑΛΗΘΕΙΑ. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ο Παπανδρέου επενδύουν στο ΦΟΒΟ. Η Ν.Δ. και ο Αντώνης Σαμαράς στην ΕΛΠΙΔΑ.” Στην εκδήλωση παρέστησαν ο βουλευτής και Αναπλ. Τομεάρχης  Οικονομίας Χρ. Σταϊκούρας, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Κοτρωνιάς , ο Αν. Γραμματέας Αγροτικού κ. Ν. Σταυρoγιάννης, πολλά κομματικά στελέχη, μέλη και φίλοι της Ν.Δ. Ο κ. Δρόσος είχε ιδιαίτερες συναντήσεις με τον κ. Σταϊκούρα, τον κ. Κοτρωνιά και τον Γραμματέα Περιφερειακής Οργάνωσης Στερεάς Ελλάδος κ. Κουτσογιαννακόπουλο

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.