Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Ο Ιερώνυμος στην Κυπάρισσο;

Λέγεται πως ο Αρχιεπίσκοπος θα έρθει για την βράβευση Πολύτεκνων Οικογενειών, μεταξύ αυτών και εκείνης της Οικογένειας Ευθυμίου που αριθμεί 18 παιδιά

ieronymos

Έντονη είναι η φημολογία ότι την Κυπάρισσο της Δ.Ε. Παρακαμπυλίων του Δήμου Αγρινίου θα επισκεφτεί ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με σκοπό την βράβευση των πολύτεκνων και υπερπολύτεκνων οικογενειών που κατοικούν στο χωριό και κυρίως την βράβευση της υπερπολύτεκνης οικογένειας του Γιώργου και της Μαρίας Ευθυμίου που αριθμεί 18 παιδιά.

Στο γεγονός αυτό αναφέρεται και το τοπικό ιστολόγιο kiparissos.blogspot.gr που αναφέρει ότι: την βράβευση την έχει αναλάβει ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αθηνών, ο οποίος επισκέφθηκε το χωριο μας πρόσφατα  και με αφορμή το γεγονός οτι η Κυπάρισσος  κατέχει τα πρωτεία του χωριού με τις περισσότερες πολύτεκνες και υπερπολύτεκνες οικογένειες (σε σχέση με τους κατοίκους της), ίσως και σε ολοκληρη την Ελλάδα! Επίσης στη βράβευση θα παρεβρεθούν  ο Συλλογος Πολυτέκων Αγρινίου, Μητροπολίτες, Ιερείς, ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι Αγρινίου, Πρόεδροι Τοπ. Κοινοτήτων και Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής, καθώς και τοπικά και μεγάλα κανάλια για την κάλυψη του γεγονότος.

oik euthumioy

Ο Γιώργος και η Μαριά Ευθυμίου με 6 απο τα 68 εγγόνια!!!

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.