Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Ο Κάτω Κόσμος της Δημοκρατίας..

Ο Κάτω Κόσμος της Δημοκρατίας..
Ο άδικος θάνατος του Αλέξη Γρηγορόπουλου άνοιξε το κουτί της Πανδώρας.
Σαν ντόμινο άρχισαν να βγαίνουν στο πάνω κόσμο πράγματα και καταστάσεις που ζουν και βασιλεύουν ανάμεσα μας, αλλά εμείς έχουμε πείσει τους εαυτούς μας ότι δεν υπάρχουν..
Ο Αλέξης χάθηκε γιατί στο διάβα του βρεθήκανε σύγχρονοι «Μελίστες» & Ζαρντινιέρες ..
Ο θάνατος του ( η μάλλον η δολοφονία του ) μας θύμισε ότι οι δημοκρατικές κοινωνίες έχουν και αυτές τους υπονόμους τους, όπου ρέουν δύσοσμα νερά..
Οι κοινωνίες μας όμως δεν νοιάστηκαν ειλικρινά να τα ξεφορτωθούν, παρά μόνο να κλείσουν το καπάκι και να μοσχοβολά το πρώτης ποιότητας αρωματικό αφρόλουτρο , συνεχίζοντας εμείς τη ζωή μας κανονικά..
Σήμερα πολλά από αυτά βγήκαν στην επιφάνεια μαζί και η “φασίζουσα” δυσοσμία τους..
Τι άφησαν πίσω τους; Πάνω από όλα, Ένα νεκρό συνάνθρωπό μας, τον Αλέξη. Ακολούθησαν κατεστραμμένα αμάξια ( χρεωμένα και μη) ,καμμένα μαγαζιά που σε θέση άμυνας περίμεναν την οικονομική κρίση, καμμένες επίσης εισόδους, πολυκατοικιών και περιουσίες.
Αυτά άφησαν πίσω τους τούτοι εδώ..
Υπάρχουν και οι άλλοι όμως , κουκουλοφόροι η μη, που ζουν και αυτοί ανάμεσα μας.
Αυτοί που πετάνε «ψυχολογικές» μολότοφ στο κόσμο, που -για παράδειγμα-κρυμμένοι πίσω από το τηλέφωνο –χωρίς ο νόμος να μπορεί να τους βρεί ποιοι είναι- απειλούν τον Χ βιοπαλαιστή εν ονόματι τραπεζών να πληρώσει τα δάνεια του, αυτοί που κατασχέουν σπίτια, που, που, που..
…………………………………….
‘Αραγε πόσο θα κρατήσουν αυτά; Μια μέρα, δυο μέρες, βδομάδες, μήνες;
Όπως πάντως και να έχει,
οι τυρρανίσκοι η οι μεγαλο-αρουραίοι θα μείνουν ακλόνητοι στα μεγάλα η μικρά βασίλεια τους εκεί στο Κάτω Κόσμο της Δημοκρατίας..
Δυστυχώς για μας τους υπόλοιπους!
Όλα τριγύρω αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν..
Βασιλιάς Άγριος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.