Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Ο Καραμολέγκος περιγράφει πώς έπεισε τον απαγωγέα του να παραδοθεί

Ο Καραμολέγκος περιγράφει πώς έπεισε τον απαγωγέα του να παραδοθεί

872087267AD98D0722A8F6C921C131B6«Δεν βλέπεις όλες αυτές τις ιστορίες με τις απαγωγές που στο τέλος τους τους πιάνουν όλους;» είπε ο επιχειρηματίας στον Μολδαβό – «Είναι θέμα χρόνου να μπουν εδώ μέσα και να σε πιάσουν» του είπε όταν οι συνεργοί του δεν απάντησαν στα τηλεφωνήματά του

Το κτίριο στο οποίο πέρασε ως όμηρος στα χέρια των απαγωγέων του ο Μανώλης Καραμολέγκος εντόπισαν το απόγευμα της Πέμπτης οι αστυνομικοί.

Το κτίριο, το οποίο οι αστυνομικοί εντόπισαν μετά από περιγραφές του ίδιου του επιχειρηματία, βρίσκεται στη βιομηχανική ζώνη της Κερατέας, στη συμβολή των οδών Ειρήνης και Αγίου Σεραφείμ.

Στο σημείο βρίσκονται ήδη άνδρες της Σήμανσης που κάνουν φύλλο και φτερό το οίκημα που κρατήθηκε ο επιχειρηματίας από το βράδυ της Τρίτης μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο απαγωγείς του Καραμολέγκου αρχικά τον έβαλαν στο πορτ-μπαγκαζ του δικού του αυτοκινήτου και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο κρυσφήγετο της Κερατέας με ένα ταξί, το οποίο είχαν κλέψει πριν από περίπου ένα μήνα από την περιοή του Νέου Ηρακλείου αλλάζοντας συνεχώς πινακίδες κυκλοφορίας.

Πως «έψησε» τον απαγωγέα του ο βιομήχανος

Καθοριστικό για την πορεία της υπόθεσης φαίνεται ότι αποτέλεσε ένα τηλεφώνημα που είχε ο Μολδαβός απαγωγέας με τους συνεργούς του στο οποίο εκείνοι τον ενημέρωσαν ότι η περιοχή στην οποία βρίσκεται είναι υπό αστυνομικό κλοιό μετά τη μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛΑΣ.

Αυτή φαίνεται ότι ήταν το «παράθυρο» που έψαχνε ο Μανώλης Καραμολέγκος για να ξεκινήσει μια συζήτηση με τον Μολδαβό στην προσπάθεια του να τον πείσει να τον αφήσει ελεύθερο.

«Όλα έχουν ένα τέλος. Δεν βλέπεις όλες αυτές τις ιστορίες με τις απαγωγές που στο τέλος τους τους πιάνουν όλους; Όπου ναναι θα έρθει και η ώρα σας και θα είναι κρίμα για σένα. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν είδες πόσοι αστυνομικοί υπάρχουν στην περιοχή; Να δεις που οι συνεργοί σου αργούν να έρθουν γιατί τους έχουν πιάσει ήδη» φέρεται να είπε ο βιομήχανος στο Μολδαβό. Ο κύβος ερρίφθη όταν ο Μολδαβός προσπάθησε τότε να επικοινωνήσει με τους συνεργούς του και εκείνοι δεν του απάντησαν με τον Μ. Καραμολέγκο να βρίσκει νέα ευκαιρία να επηρεάσει τον απαγωγέα του λέγοντας του ότι «είδες που στα έλεγα δεν απαντούν γιατί τους έχουν πιάσει. Καλύτερα να πάμε μαζί στο τμήμα και να παραδοθείς να δείξουν κάποια μικρή επιείκια για σένα. Πάντως να ξέρεις εγώ το βλέπω ότι είναι θέμα χρόνου να μπουν εδώ μέσα και να σε πιάσουν».

Τελικά το απόγευμα της Τετάρτης ο Μολδαβός πείθεται και πηγαίνουν μαζί με το βιομήχανο στο ΑΤ Κερατέας. Αρχικά μάλιστα ο αλλοδαπός ήταν συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς, όταν, όμως, αντιλήφθηκε ότι η σύλληψη των συνεργών του ήταν ένα σενάριο, τότε άλλαξε στάση, έκλεισε το στόμα του και πήρε επάνω του όλη την υπόθεση.

Ο Μολδαβός με τον δεύτερο συλληφθέντα για την υπόθεση οδηγήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στα δικαστήρια των Ευελπίδων με τον εισαγγελέα να τους απαγγέλλει βαρύτατες κατηγορίες.

protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.