Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Ο ΚΟΚ για κάποιους δεν ισχύει…

Ο ΚΟΚ για κάποιους δεν ισχύει…

Εικόνες στους αγρινιώτικους  πεζοδρόμους

Δημοσιεύουμε αυτούσια την καταγγελία αναγνώστη του agrinionews.gr με το φωτογραφικό υλικό που τη συνοδεύει καθώς περιγράφει μια κατάσταση άκρως προβληματική στους αγρινιώτικους πεζοδρόμους. Συγκεκριμένα η καταγγελία :

Αν την ημέρα κάποιοι αγανακτούν με τα αυτοκίνητα που είναι πάνω σε πεζόδρομους και στις διαβάσεις πεζών και αναπήρων που να βγουν μια βόλτα μετά τις 9 το βράδυ.
Η χθεσινή μας βόλτα στο Αγρίνιο (2.7.12), μέσα σε 10 λεπτά εντοπίσαμε 60 παραβάσεις τέτοιου τύπου και οι περισσότερες, τραγικές, όπως στην Τσαλδάρη (βλέπε: ΦΩΤΟ) αυτοκίνητα παρκαρισμένα εξ ολοκλήρου πάνω στα πεζοδρομία.
Αυτοκίνητα που κλίνουν τις γωνίες και αμάξια που δεν επιτρέπουν ούτε σε αναπήρους ούτε σε γονείς με καροτσάκια να περνούν από τις ράμπες εκθέτοντας τα παιδιά τους σε κίνδυνο περνώντας από σημεία μου δεν είναι κατάλληλα.
Λυπάμαι, που το λέω, αλλά θα μπορούσε η Τροχαία του Αγρινίου αντί το βράδυ να σουλατσάρει και να κόβει κλήσεις για κράνη, και αλκοόλ να ασχοληθεί λίγο και με τους άξεστους συμπολίτες μας που πιστεύουν ότι ο ΚΟΚ το βράδυ δεν ισχύει, και προκειμένου να πίνουν τα ουζάκια τους μπορούν να παρκάρουν όπου βρουν εκθέτοντας σε κίνδυνο τους άλλους.
Άσε που μόνο χτες οι παραβάσεις του ΚΟΚ που υπολογίσαμε φτάνουν τα 3000 ευρώ σε πρόστιμα, πέραν λοιπόν από το ότι μερικοί θα έπαιρναν ένα μάθημα ότι ο νομός ισχύει για όλους μέρα και νύχτα, θα μάζευε και το ταμείο μερικά χρήματα από αυτούς που πρέπει να τα πάρει και όχι από τους νόμιμους.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.