Τρίτη, 18 Μαΐου, 2021

“Ο κ. Πιλάβιος δεν θυμάται…”

“Ο κ. Πιλάβιος δεν θυμάται…”

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ στη χθεσινοβραδινή του εμφάνιση στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ (δείτε εδώ) προσπάθησε να πείσει ότι δεν θυμόταν τη στάση την οποία τήρησε ο Παναιτωλικός στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League, για τη μετατροπή της ποινής του υποβιβασμού σε μερική απαγόρευση μεταγραφών, για τις ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν.
Κι όμως, ο κ. Πιλάβιος, έπρεπε να θυμάται πολύ καλά. Ο Παναιτωλικός ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ την πρόταση βάναυσης καταπάτησης της προκήρυξης του πρωταθλήματος, του ΚΑΠ, του αθλητικού νόμου, κάθε έννοιας, δικαίου και ισονομίας, πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων της Super League. Για την λήψη της απόφαση άνοιξαν το δρόμο δικοί του, άμεσοι, συνεργάτες, οι κ. Σταθόπουλος, Δημητρίου, Κουρίδης, που εκπροσώπησαν την ΕΠΟ, προτρέποντας τις ασυνεπείς ως προς τα κριτήρια αδειοδότησης ομάδες, να αποφασίσουν την άρση της προβλεπόμενης ποινής σε βάρος τους!!!
Και ο Παναιτωλικός δεν έμεινε μόνο σ’ αυτό.
Θα έπρεπε ο κ. Πιλάβιος να θυμάται, ότι λίγες ημέρες μετά από εκείνη τη συνεδρίαση, πως έλαβε εμπιστευτική επιστολή της ΠΑΕ Παναιτωλικός με την οποία εξηγούσαμε την αδιαπραγμάτευτη θέση μας για τήρηση των προβλεπόμενων νόμων και κανόνων.
Θα έπρεπε ο κ. Πιλάβιος να θυμάται, ότι στις 4 Απριλίου σε κατ’ ιδίαν συνάντησή τους ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός τον ενημέρωσε εκ νέου.
Θα έπρεπε ο κ. Πιλάβιος να θυμάται, ότι στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ στην οποία εγκρίθηκε η πρόταση της Super League, παραβρέθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος Γ. Μπελεβώνης και ο Νομικός Σύμβουλος Ι. Βοσκόπουλος, ενημερώνοντας τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, τα οποία (παρ’ ότι φάνηκε ότι ελάχιστα γνωρίζουν για το θέμα) ενέκριναν σε χρόνο ρεκόρ την απόφαση.
Θα έπρεπε ο κ. Πιλάβιος να θυμάται, ότι η ΠΑΕ Παναιτωλικός προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ζητώντας να μην ισχύσει η απόφαση.
Θα έπρεπε ο κ. Πιλάβιος να θυμάται, ότι παρότι τόσο καιρό διαμήνυε ο ίδιος και οι συνεργάτες του ότι η απόφαση αλλαγής της προκήρυξης του πρωταθλήματος είναι απόφαση της Super League και ότι ο ίδιος ή η ΕΠΟ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, στη χθεσινή του εμφάνιση υπερηφανεύονταν ότι: «κατορθώσαμε να αλλάξουν οι ποινές», αποκαλύπτοντας το μέγεθος της απροκάλυπτης παρέμβασης.
Θα έπρεπε ο κ. Πιλάβιος να θυμάται, ότι υπήρχε ομάδα που αγωνίστηκε φέτος στο πρωτάθλημα ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ και μασούσε τα λόγια του στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό.
Τουλάχιστον σήμερα ο κ. Πιλάβιος πρέπει να θυμάται, ότι χθες στην εκπομπή, παραδέχτηκε με τις τοποθετήσεις του πως το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει ανάγκη από κανόνες, νόμους, αρχές. Είναι σαν να συναινεί στην ανομία και αδιαφάνεια και το διακηρύσσει χωρίς αιδώ δημοσίως!
Τελικά, θυμάται ο κ. Πιλάβιος, ότι είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ (η οποία οφείλει να είναι ο θεματοφύλακας του ελληνικού ποδοσφαίρου) και έχει τεράστιες ευθύνες για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει οδηγήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο;
Η αθλητική δικαιοσύνη μήπως πρέπει να διερευνήσει αν υπάρχουν και άλλα πράγματα τα οποία έχουν ξεχαστεί;

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.