Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2020

Ο λίβελος, η απάντηση και το…”στάβλισμα ζωντανών”

Αιχμηρός ο Παντελής Καρατσόλης

Προ ημερών κάποια blog δημοσίευσαν ανώνυμο κείμενο-λίβελο σε βάρος του δημάρχου Μεσολογγίου Πάνου Κατσούλη και αντιδημάρχων του. Ο Αντιδήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Καρατσόλης Παντελής εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση για το θέμα από την οποία προκύπτει ότι ο ίδιος γνωρίζει τους ανώνυμους συντάκτες. Αναλυτικά:

Αργά το βράδυ της Παρασκευής 25 Μαΐου 2012, αναρτήθηκε σε Blog πανελλαδικής εμβέλειας επιστολή λιβελλογράφημα ανώνυμου συντάκτη, με πλήθος συκοφαντιών σε βάρος του δημάρχου, εμού και του Προέδρου της ΔΕΥΑ.
Για το υβριστικό της περιεχόμενο ήδη έχουμε καταφύγει στη δικαιοσύνη και οι συντάκτες της σύντομα θα αποκαλυφθούν. Η επιστολή αυτή εντάσσεται σε μια πολιτική προσπάθεια τοπικών παραγόντων και παραγοντίσκων, αποδόμησης της δημοτικής αρχής του διευρυμένου δήμου Μεσολογγίου, όχι με βάση το έργο που αυτή παράγει σε αυτούς τους 16 μήνες που τον διοικεί, αλλά στη βάση φαντασιακών γεγονότων που εδράζονται στην προσωπική ζωή του καθενός μας και ιδίως του δημάρχου και με προφανή στόχο να πληγεί η ηθική μας ακεραιότητα.
Όσο με αφορά, έχω να δηλώσω προς τους συντάκτες της επιστολής που προέρχονται από τον πρώην δήμο Οινιάδων. Σας γνωρίζω γιατί το ύφος σας είναι αντίστοιχο με το ήθος σας. Γράφετε όπως είστε, κοινοί συκοφάντες. Καλυπτόμενοι πάντα στο παρασκήνιο, σπιλώνοντας συνειδήσεις και εκτοξεύοντας λάσπη σε προσωπικό επίπεδο, ανάλογο της «ζωώδους ποιότητας» που ως πρόσωπα σας διακατέχει (τριφύλλι, πρόβατα και αγελάδες που αναφέρονται στην επιστολή σας).
Όσο για «τα δυο καταστήματα που αγόρασα στο Αγρίνιο», θα σας τα δωρίσω αν βγείτε στο προσκήνιο. Χρειάζονται για το στάβλισμα ζωντανών όπως εσείς.
Ο Αντιδήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου
Καρατσόλης Παντελής

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.