Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο Μίμης Σκορδόπουλος στο συνδυασμό του Γ.Παπαναστασίου

mimis-bestΈνα από τα “δυνατά χαρτιά” του Συνδυασμού του Γιώργου Παπαναστασίου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές Αγρινίου, με αναφορά κυρίως στη νέα γενιά, αποτελεί ο Μίμης Σκορδόπουλος . Αυτό φάνηκε άλλωστε και στις πρόσφατες εκλογές του Νοεμβρίου για το Τεχνικό Επιμελητήριο, όπου ο νεαρός Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός τιμήθηκε δεόντως από τους συναδέλφους του με μία εξαιρετική εκλογική επίδοση και σήμερα είναι ο νεότερος Γενικός Γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας. Το μήνυμα της συμμετοχής του είναι το εξής:

Αγαπητοί συνδημότες,

-Ήρθε η ώρα να κάνουμε την ΑΛΛΑΓΗ στο Δήμο Αγρινίου.

-Χρειάζεται επιτακτικά η ανατροπή της υφιστάμενης προβληματικής κατάστασης, των παγιωμένων και ξεπερασμένων νοοτροπιών.

-Δεν έχουμε περιθώριο να χάσουμε άλλες ευκαιρίες και άλλο χρόνο.

-Πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη στη ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ.

– Συμμετέχω στον αγώνα αυτόν από αγάπη για τον τόπο μου, από αγωνία για το Αύριο.

-Θέλουμε το Αγρίνιο ν’ αποτελεί ΔΗΜΟ – ΠΡΟΤΥΠΟ δημιουργικής και ισόρροπης ανάπτυξης σε όλους τους τομείς, ένα Δήμο, όπου οι λέξεις εμπιστοσύνη, διαφάνεια, ισονομία και ισοπολιτεία θα ξανακερδίσουν το πραγματικό νόημά τους.

– Είμαι πεπεισμένος ότι οι Δημότες θα δώσουν με την ψήφο τους εντολή στον Συνδυασμό που ηγείται ο Γιώργος Παπαναστασίου να τους εκπροσωπεί στην συλλογική πορεία για το μέλλον.

– Ζητώ την ψήφο σας για το τιμητικό αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου, διότι θα υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις αυτόν τον μεγάλο σκοπό, ώστε με κοινή προσπάθεια να οικοδομήσουμε τον «νέο» Δήμο Αγρινίου.

Σας καλώ ν’ αγωνιστούμε μαζί για τον «νέο» Δήμο Αγρινίου όπως τον οραματιζόμαστε, όπως τον ονειρευόμαστε.

Με τιμή,

Μίμης Σκορδόπουλος

Διπλ. Πολιτικός Μηχανικος, MSc

Γεν. Γραμματέας Δ.Ε. ΤΕΕ Αιτ/νιας

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

  1. Τρελός

    Ε,Ο,Ε,Ο,Ε,Ο,Ε ΔΑΠ, Ε,Ο,Ε,Ο,Ε,Ο,Ε ΔΑΠ Συγχαρητήρια στο συνδυασμό Παπαναστασίου που κατεβάζει μια παραλλαγή ενός ψηφοδελτίου της ΔΑΠ στα Πανεπιστήμια- ΤΕΙ ή της ΟΝΝΕΔ-ΝΔΦΚ για το δήμο Αγρινίου. Αυτή είναι η ΝΕΑ ΜΠΛΕ ΓΕΝΙΑ!Άξιοι και με πολλά ένσημα στους αγώνες (πάρτι, ποτά, γκόμενες, αφισοκολλήσεις κ.α.) της ΔΑΠ…!

  2. giannis

    ΠΑΣΠΙΤΕΣ ΚΝΙΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΟΛΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 8 ,ΜΕ 8 ΠΤΩΜΑΤΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.