Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Ο Μαυρομμάτης στηρίζει Μεϊμαράκη

Το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Θανάσης Μαυρομμάτης με δήλωση του εκφράζει τη στήριξη του στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την ηγεσία της ΝΔ. Η δήλωση έχει ως εξής:

IMG_3924
Με αφορμή τις εσωκομματικές διεργασίες στη Ν.Δ. οι οποίες κορυφώνονται τις επόμενες μέρες και επ αφορμή την επικείμενη επίσκεψη  την προσεχή Κυριακή του υπηρεσιακού αλλά και υποψηφίου προέδρου της Ν.Δ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη  χαιρετίζω τις δημοκρατικές διαδικασίες για την εκλογή του νέου προέδρου αλλά και την μέχρι τώρα άψογη και πολιτισμένη προεκλογική δραστηριότητα μεταξύ και των τεσσάρων υποψηφίων. 
 Σε ότι με αφορά, ως μέλος της Π.Ε της Ν.Δ, απορρίπτοντας το ρόλο του «επιτήδειου ουδέτερου», και σταθμίζοντας τις ανάγκες της γενιάς μου  και του Κόμματος, τους αντικειμενικούς περιορισμούς και τα πολιτικά χαρακτηριστικά των υποψηφίων, προκρίνω την υποψηφιότητα του κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη. 
Τιμώ την  διαδρομή του  μέσα στην παράταξη που υπηρέτησε ανιδιοτελώς στηρίζοντας πάντοτε το κόμμα και τον εκάστοτε πρόεδρο, και θεωρώ ότι είναι ο μόνος που μπορεί να συσπειρώσει την παράταξη και να αποτελέσει εγγύηση για ένα ελπιδοφόρο μέλλον για το κόμμα και κατ`επέκταση για τη χώρα. 
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μπορεί να εγγυηθεί με αξιοπιστία και με σοβαρότητα,όχι απλά την ανανέωση, αλλά την ποιοτική ανανέωση γιατί η ανανέωση δεν ειναι μόνο ηλικιακή! 
 
Θανάσης Μαυρομμάτης
Μέλος Π.Ε. ΝΔ 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.