Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, 2021

Ο Μπουμάλ έκανε «Τούρκο» τον Μπαϊκαρά!

Ο Μπουμάλ έκανε «Τούρκο» τον Μπαϊκαρά!

Αναμφισβήτητα, ένα από τα βασικότερα στοιχεία της επιτυχημένης φετινής πορείας του πρωταθλητή Παναιτωλικού είναι το άριστο κλίμα μεταξύ των παικτών τόσο εντός όσο και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Απ’ ότι φαίνεται όμως, και στις καλύτερες οικογένειες καμιά φορά συμβαίνουν κάποιες μικροπαρεξηγήσεις, οι οποίες ευτυχώς δεν είναι ικανές να ταράξουν τα ήρεμα νερά στους κόλπους των καναρινιών εν προκειμένω. Τα ανωτέρω τα αναφέρουμε με αφορμή ένα περιστατικό που έλαβε χώρα την Τετάρτη κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα στη φιέστα ανόδου μεταξύ Αμφίλοχου και Παναιτωλικού.

 Συγκεκριμένα, ο Μπουμάλ, γνωστός για την τεχνική του κατάρτιση, λίγα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, επιδόθηκε σε ένα ρεσιτάλ ατομικού ποδοσφαίρου το οποίο όμως φαίνεται ότι κούρασε τους συμπαίκτες του, οι οποίοι τον ακολουθούσαν στην επίθεση προσμένοντας  μάλλον μάταια κάποια μπαλιά. Ο Μπαϊκαρά, φανερά εκνευρισμένος φώναζε στο καμερουνέζο άσσο, με τον τελευταίο να δείχνει να μην πτοείται από τέτοιου είδους αντιδράσεις. Με το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου, ο Τούρκος εμφανώς ενοχλημένος κινήθηκε προς το μέρος του Μπουμάλ, με όχι και τόσο φιλική διάθεση, προκειμένου να του εκφράσει την  αντίθεσή του στον τρόπο παιχνιδιού του. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες φιλάθλων που βρίσκονταν στο γήπεδο, λίγο έλλειψε οι δυο τους να έρθουν στα χέρια. Ευτυχώς, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν, δίχως να δοθεί περαιτέρω έκταση από καμία πλευρά.

 Πάντως, αμφότεροι οι εν λόγω ποδοσφαιριστές βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην επικαιρότητα, όχι  βέβαια λόγω του συγκεκριμένου περιστατικού, αλλά εξαιτίας της κλήσης του Μπουμάλ στην Εθνική Καμερούν Undrer 23 για το Κόπα Άφρικα και του ενδιαφέροντος που φαίνεται να έχει εκφράσει η Λάρισα προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της τον Μπαϊκαρά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.