Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

“Ο νεαρός μητροκτόνος έχει αρνηθεί όσα λέει η ψυχίατρος”

“Ο νεαρός μητροκτόνος έχει αρνηθεί όσα λέει η ψυχίατρος”

astynomiaΑυτό υποστηρίζουν ο πατέρας και οι συνήγοροι του παιδιού- Oργή για τα δημοσιεύματα.

Απαράδεκτο και παραπλανητικό θεωρούν-σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του agrinionews.gr- το περιεχόμενο του δημοσιεύματος του Πρώτου Θέματος για την συγκλονιστική υπόθεση της μητροκτονίας στο Αγρίνιο, τόσο ο πατέρας του νεαρού κατηγορούμενου όσο και οι συνήγοροι του παιδιού.
Σημειωτέον πως χθες στον αθηναικό τύπο υπήρξε μπαράζ σχετικών δημοσιευμάτων ωστόσο αναμένουν να διαπιστώσουν τι άλλο έχει ειπωθεί για το θέμα σε τηλεοπτικές εκπομπές και στη συνέχεια να εκδώσουν κάποιο ενημερωτικό δελτίο αλλά και να κινηθούν εξώδικα κατά όσων παρουσίασαν το θέμα με εντελώς διαστρεβλωμένη, όπως υποστηρίζουν, εικόνα.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του νεαρού, τον κ. Καπελάκη, το δημοσίευμα παρουσιάζει, εντελώς παραπλανητικά ως νέα, στοιχεία τα οποία η ψυχίατρος που παρακολουθούσε το παιδί είχε υποστηρίξει σχεδόν ένα χρόνο πριν, στοιχεία που έχουν όλα πλέον καταπέσει γιατί:
-Το παιδί έχει διαψεύσει, στο διάστημα που έχει παρέλθει από τον περασμένο Οκτώβριο που αναφέρει το δημοσίευμα, ότι είπε όλα όσα υποστήριζε η ψυχίατρος. Έχει αναιρέσει τα πάντα και μάλιστα έκτοτε εξετάστηκε από δύο πραγματογνώμονες και άλλους 4 ψυχιάτρους χωρίς ποτέ να ξαναϋποστηρίξει τα ίδια πράγματα
-Η ψυχίατρος έχει μηνυθεί από τον πατέρα του παιδιού για τις ενέργειές της, ενώ έχει κατηγορηθεί και για παράβαση καθήκοντος γιατί αρνούνταν να κάνει γνωμάτευση για τον νεαρό, πιθανότατα, όπως λέει η οικογένειά του για να τον έχει στην επιρροή της.
-Η πλευρά του πατέρα του παιδιού έχει επιμείνει πολύ στο γεγονός ότι το παιδί έχει διαγνωσθεί με ενός είδους σχιζοφρένεια και η ψυχίατρος όταν κινήθηκε τον περασμένο Οκτώβρη εναντίον του πατέρα του δεν είχε αναφέρει καθόλου ότι ο νεαρός είχε ψυχικό νόσημα και βρισκόταν σε αγωγή!
-Το παιδί πλέον έχει πάρει εξιτήριο και δεν νοσηλεύεται όπως φαίνεται στα δημοσιεύματα, ενώ η δίκη του δεν έχει αρχίσει ακόμα.
-Από την οικογένεια της αδικοχαμένης η αδερφή της έχει δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής σε όσα είχε υποστηρίξει η εν λόγω ψυχίατρος.
Η υπόθεση θα έχει και άλλα επεισόδια, ειδικά όταν θα φτάσει η ώρα της δίκης αλλά η πλευρά των συνηγόρων της οικογένειας υποστηρίζει ότι η υπόθεση είναι εντελώς ξεκάθαρη και οι αναφορές στα στοιχεία όπως παρουσιαζόταν από την ψυχίατρο σχεδόν ένα χρόνο πριν δείχνουν ή άγνοια ή δόλο. Και μόνο οι γνωματεύσεις τόσων επιστημόνων και όσα δήλωσε μέσα στον χρόνο που προηγήθηκε το παιδί είναι αρκετά, λένε. Να δούμε αν θα υπάρξει, πάντως, σεβασμός σε όσα περνάει ο νεαρός αλλά και ο πατέρας του μέχρι την κατάληξη της υπόθεσης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.