Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Ο νεοδημοκρατικός γρίφος του Μεσολογγίου

Ο νεοδημοκρατικός γρίφος του Μεσολογγίου

κατάλογοςΗ Νέα Δημοκρατία οριστικοποιεί την κατάρτιση του ψηφοδελτίου και αναμένεται αύριο να λυθεί και ο γρίφος του Μεσολογγίου και οι περισσότερες πιθανότητες αφορούν την υποψηφιότητα του δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Μπαλαμπάνη.
Από τη στιγμή που ο Σπήλιος Λιβανός αποφάσισε να μην είναι στην παρούσα συγκυρία υποψήφιος οι διεργασίες επικεντρώθηκαν στη δημοτική ομάδα Καραπάνου ώστε από αυτήν να προέρχεται μία υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο. Οι συζητήσεις αφορούσαν τρία-τέσσερα πρόσωπα και επικρατέστερος θεωρείται πλέον ο νεαρός Δ.Μπαλαμπάνης , ο οποίος αν συμμετάσχει θα είναι μια θετική εξέλιξη. Ωστόσο αύριο-μεθαύριο θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο.
Ένα άλλο πρόσωπο που ακούστηκε έντονα για υποψηφιότητα ήταν ο γιατρός Άγγελος Παπανικολάου. Ο ίδιος όμως ξεκαθάρισε δεν θα είναι υποψήφιος γιατί η επαγγελματική καμπή στην όποια βρίσκεται (κάνει την ειδικότητα της καρδιολογίας) δεν του επιτρέπει να παρεκκλίνει από τον στόχο της επαρκούς εκπαίδευσης. «Είναι ιδιαίτερα τιμητικό τόσο οι συμπολίτες σου και όσο και η κεντρική διοίκηση να σε παροτρύνουν για πιο ενεργό συμμέτοχη στα κοινά», σχολίασε πάντως.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.