Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο ΟΦΗ πότισε φαρμάκι υποβιβασμού τον Παναιτωλικό

Ο ΟΦΗ, δεν αποδείχθηκε φιλόξενος στον Παναιτωλικό που «καιγόταν» για τους τρεις βαθμούς, αφού τον υπέταξε με 1-0 και ουσιαστικά τον έστειλε στη Football League.
Οι κρητικοί πότισαν φαρμάκι υποβιβασμού τους αγρινιώτες, οι οποίοι δεν κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, διεκδικώντας τη νίκη που θα τους έδινε βαθμολογικές ανάσες.
Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, με τον ΟΦΗ να έχει ελαφρά υπεροχή.
Οι κρητικοί είχαν όρεξη και προσπάθησαν να μπουν δυνατά στο ματς, αλλά συνάντησαν την σθεναρή αντίσταση από τους αγρινιώτες, οι οποίοι ήθελαν πάση θυσία τη νίκη.
Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, η οποία πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, κατάφερε να προηγηθεί στο 30΄με φάουλ του Κάλαϊτζιτς και να αποκτήσει περισσότερη σιγουριά.
Παρ’ όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω, ανέβασαν την απόδοσή τους, και με καλύτερό τους παίκτη τον Θεοδωρίδη, άσκησαν πίεση στην άμυνα του ΟΦΗ, χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν.
Το θέαμα στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καλό, αφού τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν φαντασία στο παιχνίδι τους, υστερώντας στον δημιουργικό τομέα.
Οι κρητικοί κρατούσαν το υπέρ τους 1-0 χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, αφού οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού, δεν είχαν κυρίως ψυχικά αποθέματα, για να τους απειλήσουν.

Τα συναισθήματα με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης ήταν ανάμικτα στις δύο ομάδες, αφού οι παίκτες του ΟΦΗ έφυγαν χαρούμενοι για τα αποδυτήρια με την κατάκτηση των τριών βαθμών, σε αντίθεση με αυτούς του Παναιτωλικού, που αποχώρησαν με σκυμμένα κεφάλια.

www.onsports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.