Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021

Ο Πάνος Σκουρλέτης στην ανοικτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι

Ο Πάνος Σκουρλέτης στην ανοικτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι

Συνεχίζει τις δράσεις του ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλο το Νομό στην  κατεύθυνση αναδιοργάνωσης του κόμματος με εγγραφές μελών και ανοικτές συνελεύσεις. Μετά το Θέρμο και τη Ναύπακτο η επόμενη ανοιχτή συνέλευση θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 14 Οκτωβρίου στο Μεσολόγγι. Στην Στη συζήτηση θα παρέμβει ο εκπρόσωπος τύπου της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης καθώς και οι βουλευτές του Νομού. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Πρώτη Ανοιχτή Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι»

Την Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 10:15 στο ΤΡΙΚΟΥΠΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ανοιχτή συνέλευση – συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Μεσολογγίου.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν την ανοιχτή συνέλευση, μεταξύ άλλων, θα είναι το εναλλακτικό πολιτικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και η πορεία μετεξέλιξης του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ σε ενιαίο πολιτικό φορέα. Τέλος θα ανοίξει και η συζήτηση για τον προγραμματισμό δράσης και την παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στα τοπικά προβλήματα.

Στη συζήτηση θα παρέμβει ο εκπρόσωπος τύπου της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ. Θα παρευρεθούν επίσης και οι βουλευτές του Νομού μας.

Καλούνται όλοι οι πολίτες του διευρυμένου Δήμου Μεσολογγίου να συμμετέχουν στη συζήτηση.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.