Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Ο Παναιτωλικός τίμησε τους χορηγούς του

Ο Παναιτωλικός τίμησε τους χορηγούς του

523b526c8bf5a1718afbf5e37e598b68_XLΟ επιχειρηματικός και εμπορικός κόσμος της Αιτωλοακαρνανίας έχει εκφράσει έμπρακτα την υποστήριξή του στην προσπάθεια του Παναιτωλικού. Η διοίκηση της ΠΑΕ με μια λιτή εκδήλωση τίμησε όλους αυτούς που είναι αρωγοί με κάθε είδους χορηγία και συνοδοιπόροι στην προσπάθεια για την ανάδειξη και της ομάδας και των επιχειρήσεων και γενικότερα της τοπικής κοινωνίας.
Στην αίθουσα εκδηλώσεων του EMILEON SportCenter, η διοίκηση της ΠΑΕ δεξιώθηκε τους χορηγούς το βράδυ της Τετάρτης, ως ελάχιστη ανταπόδοση της συμμετοχής τους στο όραμα για τη δημιουργία ενός ακόμα ισχυρότερου Παναιτωλικού.
Ο πρόεδρος Φώτης Κωστούλας τόνισε ότι οι χορηγοί είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας, με σημαντική συμβολή στην επίτευξη των στόχων της. «Η βοήθεια που προσφέρετε σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, είναι πολύτιμη. Η άνοδος της ομάδας δικαίωσε τις προσδοκίες όλων μας και επιβράβευσε τη δική σας συμβολή. Είμαι σίγουρος ότι θα πορευτούμε από κοινού και τη νέα χρονιά, για να κάνουμε στους στόχους μας πραγματικότητα. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για την καλύτερη δυνατή προβολή σας και καλούμε τον φίλαθλο κόσμο να στηρίζει τις επιχειρήσεις που στηρίζουν την ομάδα».
Οι καλεσμένοι ενημερώθηκαν το χορηγικό πρόγραμμα της περιόδου 2013-2014, το οποίο προσφέρει πολλές και σημαντικές δυνατότητες προβολής κάθε επιχείρησης, συζήτησαν με τους υπεύθυνους και εξέφρασαν το ζωηρό τους ενδιαφέρον να εκμεταλλευτούν τις νέες προοπτικές που δημιουργεί η συμμετοχή του Παναιτωλικού στη Super League.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.