Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Ο Παπαναστασίου με επαγγελματίες της περιοχής

Ο  Παπαναστασίου με επαγγελματίες της περιοχής

3«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο business club ΔΙΚΤΥΟ 100 για την υπέροχη βραδιά και κυρίως γιατί μου δόθηκε η δυνατότητα στη συνεστίαση με τα μέλη, τους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες της περιοχής μας ,να συζητήσουμε για τις προοπτικές ανάπτυξης του τόπου μας. Όταν συζητάμε τα προβλήματα μας όλοι μαζί , δίνουμε λύσεις και κυρίως βελτιώνουμε την ποιότητας ζωής μας».
Έτσι σχολίασε στο facebook ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου την παρουσία του στη συνεστίαση του Δικτύου 100. Ο κ.Παπαναστασίου μιλώντας σε επιχειρηματίες και επαγγελματίες της πόλης μας αναφέρθηκε στις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής αλλά προχώρησε και σε εκμυστηρεύσεις για την εικόνα στο δήμο. Εμφανίστηκε προβληματισμένος για τα οικονομικά αναφερόμενος στο δάνειο των 15 εκατ. ευρώ του δήμου αλλά και τη νοοτροπία μερίδας δημοτικών υπαλλήλων οι οποίοι-για παράδειγμα- δεν τηρούν τα ωράρια τους.
Ανέφερε επίσης χαρακτηριστικά -μεταξύ άλλων- πως θα φωτογραφίσει όλα τα δημοτικά κτίρια που παρέλαβε ώστε σε πέντε χρόνια να φανεί η διαφορά όταν τα παραδώσει ενώ και στις προσλήψεις πεντάμηνης κοινωφελούς εργασίας που έπονται στο προσεχές διάστημα με παρέμβαση του θα ενταχθούν και δεκάδες ελαιοχρωματιστές καθώς στους υπαλλήλους του δήμου σχετική ειδικότητα έχει μόνο ένας.
Σίγουρα η χθεσινοβραδινή επαφή ανθρώπων του τοπικού ιδιωτικού τομέα με το δήμαρχο άφησε αμφότερους ικανοποιημένους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.