Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Ο πρώτος αρχηγός κόμματος που επισκέπτεται το Πανεπιστήμιο

Ο πρώτος αρχηγός κόμματος που επισκέπτεται το Πανεπιστήμιο

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας επισκέφτηκε κατά τη χθεσινή του  περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία ο Φώτης Κουβέλης. Η εν λόγω επίσκεψη, αποκτά ξεχωριστή σημασία, καθώς πρόκειται για τον πρώτο αρχηγό κόμματος που δίνει το παρόν στο νεοϊδρυθέν πανεπιστημιακό ίδρυμα. Επί του θέματος η Διοικούσα Επιτροπή εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο κ. Φώτης Κουβέλης, Πρόεδρος του κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς, επισκέφτηκε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας την Πέμπτη, 31/5/2012, 20:00μμ.

Ο κ. Κουβέλης είναι ο πρώτος αρχηγός κόμματος που επισκέπτεται το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας. Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του, μας τιμά και τον ευχαριστούμε για την παρουσία του στους χώρους του Πανεπιστημίου μας, η οποία υποδεικνύει την βαρύτητα του ιδρύματος στην ανάπτυξη της περιοχής.
Παρουσιάσαμε στον Πρόεδρο κ. Κουβέλη την πρόοδο του νέου Πανεπιστημίου μας, τους στόχους μας, τα αποτελέσματά μας μέχρι σήμερα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Η στήριξή του αποτελεί για εμάς σημαντική μαρτυρία της καλής πορείας του ιδρύματός μας και ευελπιστούμε στην συνεχή υποστήριξη του, για την επίτευξη των στόχων μας, οι οποίοι είναι η αριστεία και η διεθνής αναγνώριση στην εκπαίδευση και την έρευνα καθώς και η σύνδεση του Πανεπιστημίου μας με την κοινωνία και με τον παραγωγικό τομέα.

Η Διοικούσα Επιτροπή

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.