Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Ο Ρόκος διαψεύδει για…Σώκο!

Ο Ρόκος διαψεύδει για…Σώκο!

ΡοκοςΠρο ημερών η εφημερίδα «Εβδομάδα» του Αγρινίου σε ρεπορτάζ αναφορικά με (φερόμενες) παρασκηνιακές διεργασίες στις δημοτικές εκλογές Αγρινίου ανάφερε σε δημοσίευμα πως «το στέλεχος του συνδυασμού του Γ. Παπαναστασίου Κώστας Ρόκκος (τελικά συγκέντρωσε περίπου 1500 ψήφους και εξελέγει στην 4η θέση), πρόεδρος του ΤΕΕ με διαδοχικά και επίμονα μηνύματα καλούσε τους φίλους και ψηφοφόρους του, τόσο στην προεκλογική συγκέντρωση του Θύμιου Σώκου , στο Αγρίνιο, όσο και στην ενίσχυσή του!!!»

Στα τοπικά ΜΜΕ πριν λίγο εστάλη ανακοίνωση του κ. Ρόκου που διαψεύδει τα γραφόμενα στο εν λόγω ρεπορτάζ. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Στην εφημερίδα «ΕΒΔΟΜΑΔΑ» και συγκεκριμένα στο φύλλο της 27ης Μαΐου 2014 στο κεντρικό άρθρο αυτής, αναφερόνταν : «…..το στέλεχος του συνδυασμού του Γ. Παπαναστασίου Κώστας Ρόκκος (τελικά συγκέντρωσε περίπου 1500 ψήφους και εξελέγει στην 4η θέση), πρόεδρος του ΤΕΕ με διαδοχικά και επίμονα μηνύματα καλούσε τους φίλους και ψηφοφόρους του, τόσο στην προεκλογική συγκέντρωση του Θύμιου Σώκου , στο Αγρίνιο, όσο και στην ενίσχυσή του!!!»
Τα ανωτέρω περιγραφόμενα στο δημοσίευμα της εφημερίδος «ΕΒΔΟΜΑΔΑ» , δηλώνω ότι είναι παντελώς ψευδή, και δια της παρούσης τα διαψεύδω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, επιφυλασσόμενος επί παντός νομίμου δικαιώματός μου.

ΡΟΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΕΕ Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Tι απαντά ο εκδότης 

Ο κ. Ρόκκος πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Τμήμα Αιτωλ/νίας) και νεοεκελγεμένος με το ψηφοδέλτιο του κ. Παπαναστασίου Δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου με την ανακοίνωση του που είδε το φώς της δημοσιότητας σε τοπικά ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης σήμερα (Δευτέρα 2 Ιουνίου), επιχειρεί να  διαψεύσει την εφημερίδα “ΕΒΔΟΜΑΔΑ” της οποίας είμαι εκδότης και διευθυντής για το θέμα των SMS .

Επιμένω στην ορθότητα του δημοσιεύματος της εφημερίδας μας και στο φύλλο της που θα κυκλοφορήσει αύριο Τρίτη (3 Ιουνίου) θα υπάρχουν όλα εκείνα τα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ τεκμήρια που θα αποδεικνύουν ότι σε τηλεφωνικούς αριθμούς Μηχανικών του Αγρινίου, έφτασαν μηνύματα (sms) απο το τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο κ. Ρόκκος για να ενημερώνει τα μέλη του ΤΕΕ για διάφορα θέματα του, το συγκεκριμένο μήνυμα,  που στο οποίο αναφέρεται η εφημερίδα “ΕΒΔΟΜΑΔΑ” (κάλεσμα για παρουσία στην προεκλογική συγκέντρωση-ομιλία,  του Θ. Σώκου στο Αγρίνιο.

Το γεγονός αυτό ΔΕΝ μπορεί να διαψευστεί. Εξ’ αλλου για το θέμα αυτό προσωπικά και ενημέρωσα και ρώτησα τον υποψήφιο Περειφερειάρχη κ. Θύμιο Σώκο και προεκλογικά και στο μεσοδιάστημα πρώτης και δεύτερης Κυριακής. Η απάντηση του κ. Σώκου στο ερώτημα μου ήταν η εξής: “Και εγώ πιου εμπλέκομαι σε αυτό που κάνει ο Ρόκκος;”.

Πάντως και εντελώς ενημερωτικά και όση δόση “κουτσομπουλιού” μπορεί κανείς να το χαρακτηρίσει ο κ. Σώκος και ο κ. Ρόκκος συνοδευόμενοι και απο άλλα πρόσωπα την Παρασκευή 23 Μαϊου έπιναν τα ουζάκια τους σε συγκεκριμένο μαγαζί και δημόσια του Αγρινίου. (το τελευταίο δεν αποτελεί ούτε απόδειξη ούτε στοιχείο για το το οτιδήποτε άλλο. Η αναφορά γίνεται μόνο και μόνο γιατί σε μας και για μας η σημειολογία στην καθημερινή ζωή -δες τε σχετικό πόνημα του μεγάλου φιλοσόφου συγγρεαφέα και στοχαστή Ουμπέρτο Εκο- ειδικά στα πολιτικά δρώμενα, παίζει σημαίνοντα ρόλο. Και ο νοών νοήτω…. εν αναομονή των στοιχείων που θα παρουσιάσει για το θέμα αύριο η “ΕΒΔΟΜΑΔΑ”.

ΜΠΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

15 Σχόλια

 1. ΜΠΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

  Ο κ. Ρόκκος με την ανακοίνωση του διαψεύδει την εφημερίδα “ΕΒΔΟΜΑΔΑ” της οποίας είμαι εκδότης και διευθυντής. Επιμένω στην ορθότητα του δημοσιεύματος της εφημερίδας μας και στο φύλλο της που θα κυκλοφορήσει αύριο Τρίτη θα υπάρχουν όλα εκείνα τα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΆ τεκμήρια που αθ αποδεικνύουν ότι σε τηλεφωνικούς αριθμούς Μηχανικών του Αγρινίου έφτασε μηνύματα (sms) απο το τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο κ. Ρόκκος για να ενημερώνει τα μέλη του ΤΕΕ για διάφορα θέματα το συγκεκριμένο μήνυμα που στο οποίο αναφέρεται η εφημερίδα “ΕΒΔΟΜΑΔΑ”. Το γεγονός αυτό ΔΕΝ μπορεί να διαψευστεί. Εξ’ αλλου για το θέμα αυτό προσωπικά και ενημέρωσα και ρώτησα τον υποψήφιο Περειφερειάρχη κ. Θύμιο Σώκο και προεκλογικά και στο μεσοδιάστημα πρώτης και δεύτερης Κυριακής. Η απάντηση του κ. Σώκου στο ερώτημα μου ήταν η εξής: “Και εγώ πιου εμπλέκομαι σε αυτό που κάνει ο Ρόκκος;”. Πάντως και εντελώς ενημερωτικά και όση δόση “κουτσομπουλιού” μπορεί κανείς να το χαρακτηρίσει ο κ. Σώκος και ο κ. Ρόκκος συνοδευόμενοι και απο άλλα πρόσωπα την Παρασκευή 23 Μαϊου έπιναν τα ουζάκια τους σε συγκεκριμένο μαγαζί και δημόσια του Αγρινίου. (το τελευταίο δεν αποτελεί ούτε απόδειξη ούτε στοιχείο για το το οτιδήποτε άλλο. Η αναφορά γίνεται μόνο και μόνο γιατί σε μας και για μας η σημειολογία στην καθημερινή ζωή -δες τε σχετικό πόνημα του μεγάλου φιλοσόφου συγγρεαφέα και στοχαστή Ουμπέρτο Εκο- ειδικά στα πολιτικά δρώμενα, παίζει σημαίνοντα ρόλο. Και ο νοών νοήτω…. εν αναομονή των στοιχείων που θα παρουσιάσει για το θέμα αύριο η “ΕΒΔΟΜΑΔΑ”.

 2. ΕΦΗ

  Ωχχχχχ….. άρχισαν απο τώρα οι χοροί! Καλή αρχή παίδες…

 3. LTsoutsos

  ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ , μετά από πολλά χρόνια , ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ , και μάλιστα στον διευρυμένο ΔΗΜΟ, εκπρόσωπος της ΝΔ. Ας δώσει μια εξήγηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Το 67 , 87 % αποδέχονται τα μνημόνια ; Αλλά και πέραν τούτου το πλήθος των περιφερειών και τόσων άλλων ΔΗΜΩΝ, δεν σημαίνει τίποτε για τον ΣΥΡΙΖΑ , που κόλλησε στο και προσπαθεί να πείσει τον ΛΑΟ ότι είναι νικητής; Και για ποιο κόμμα μιλά; Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κόμμα, διότι δεν έχει ΑΡΧΕΣ και ΙΔΕΕΣ. Πρόκειται για “συνιστώσες” , που η κάθε μια αντιμάχεται την άλλη στην εξαπάτηση των αφελών, και κυρίως όσων προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ της κακής εποχής.

 4. Μαίρη Τ.

  Θα μας τρελάνετε κι άλλο; Πέρασαν 10 μέρες απ’ τις εκλογές κι εσείς δε σταματάτε ακόμα;; Γιατί μας το αναφέρετε τώρα αυτό; Αν έχεις στοιχεία για τον εκδότη της εφημερίας που αναφέρεσαι και σε συκοφαντεί, να τον πας στον εισαγγελέα! Εμάς γιατί μας τρελαίνεις;; Δεν άφηνες καλύτερα να περάσει κανένας μήνας και μετά να το θυμηθείς;;; Αφήστε μας ήσυχους επιτέλους και βγάλτε τα μάτια σας μόνοι σας, που θ’ αλλάξει τίποτε σε τούτη την πόλη…….

 5. Κακός χαμός

  Όσοι ζήσαμε τον Αυριανισμό θέλουμε ο Ροδίτης να πάρει δεξιά εκδίκηση.Γερά η νίκη είναι κοντά!

 6. ΜΑΝΩΛΗΣ Κ.

  «Επιφυλασσόμενος επί παντός νομίμου δικαιώματός μου» λέει ο κ. Κ. Ρόκος στη δηλωσή του. Πολύ ωραία και απόλυτα ενδεικτικό της «Νέας Αρχής» για το Αγρίνιο. Μια εβδομάδα μετά το δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας ο κ. Ρόκος διαψεύδει και απειλεί. Ακόμη και εαν υποθέσει κανείς ότι έχει δίκιο άραγε πριν καταφύγει στα δικαστήρια που απειλεί ευθέως ότι θα το κάνει τηλεφώνησε στον εκδότη της εφημερίδας για να ζητήσει εξηγήσεις και διευκρινήσεις. Ή μήπως ήταν περιττό; Αναμφίβολα και ανεξάρτητα το πως η εν λόγω εφημερίδα θα αποδείξει τιν ισχυρισμό της η επίκληση «παντός νόμιμου δικαιώματος μου» αποτελεί αν μη τι άλλο προειδοποίηση προς τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ώστε να είναι «προσεκτικά» επειδή εμείς «λεφτά» έχουμε και θα τα λέμε στα δικαστήρια. Και αυτό πριν καλά-καλά αναλάβουν. Ωραία……ααααααααα.

 7. gg

  Καλο θα ηταν να ελεγθουν οι διαγωνισμοι και οι αναθεσεις εργων κλπ. Να δουμε και εμεις ποιοι και πως παιρνουν τα εργα απο τον Δημο; Πως δουλευουν οι τεχνικες υπηρεσιες του Δημου; Σε βλεπω να ζοριζεσαι Νεε Δημαρχε με καποια παιδια που εχεις στο Δ. Συμβουλιο.

 8. gg

  Εσυ Κυριε εκδοτη να γραφειςτην ΑΛΗΘΕΙΑ και μη φοβασαι τιποτα.

 9. ΜΑΝΩΛΗΣ Κ.

  Είδα τις φωτογραφίες στην εφημερίδα του ΜΠΑΚΗ. Ο άνθρωπος λέει την αλήθεια απο αυτά που είδα. Περιμένω την απάντηση του κ. Ρόκου.

 10. GIO

  Ela vre Roko, san ton Iouda aparnisai ton Filo sou, “Prin alektor lalisei treis” Pas gia kainourgies politeies twra?

 11. ΕΦΗ

  Είναι κακό και τιμωρητέο που ο Ρόκος υποστήριζε Σώκο στις εκλογές; Ούτε την διάψευση του καταλαβαίνω αλλά ούτε και τον θόρυβο που σηκώθηκε καταννοώ. Εδώ ο Σώκος είχε συνάντηση με τον Παπαναστασίου στο ξενοδοχείο και δεν έγινε τίποτε γαι μερικά SMS θα χαλάσει ο κόσμος; Τα sms του Ρόκου μας πειράζουν τώρα; Για μένα το σημαντικοτερο είναι που ολόκληρο κόμμα (πες με ΣΥΡΙΖΑ) ψήφισε με φανατισμό στον β’ γύρο Παπαναστασίου. Εκεί ας αναζητήσετε το πρόβλημα.

 12. GIO

  Kako den einai pou ypostirixe Swko, aloste eleftheroi anthrwpoi eimaste. Kako einai otan yparxei ysterovoulia (palaia i nea). O nown noeito, katalaves agapiti kai agnwsti Efi

 13. pol

  Ο κάθε ένας είναι ελεύθερος πολίτης αυτής της πόλης δεν ανήκει στην στρούγκα κανενός, και έχει όλο το δικαίωμα να κουβεντιάζει να ανταλλάσσει γνώμες , θέσεις και απόψεις με όποιον αυτός θέλει και επιθυμεί .Η Δημοκρατία αυτό είναι να μιλάει να ακούει και εκφέρει γνώμες με όλους τους ιδεολογικούς χώρους να στέλνει ελεύθερα sms (άλλωστε αυτός τα πληρώνει) και επιτέλους μη βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας. Καιρός να αλλάξει τίποτε σε τούτη την πόλη η οποία είναι αιώνες πίσω χωρίς ίχνος ανάπτυξης ουσιαστικής για τον κόσμο που είναι παρατημένος στην τύχη του.

 14. GIO

  Προς Pol

  Σκέφτηκες ποτέ γιατί είναι πίσω αυτή η πόλη; Μήπως ο κάθε Δήμαρχος με την παρέα του, ο κάθε Ρόκος κλπ φερουν ευθύνη για αυτή τη κατάσταση; τι λες;

 15. pol

  Ότι φέρνουν ευθύνη κάποιοι είναι σίγουρο, που πήγε πίσω αυτή η πόλη χρόνια τώρα περίπου 40;
  .Mικροί ανίκανοι και τυφλοί κυβερνήτες , υπάρχουν παντού.

  Τώρα για τον κ. Ρόκο δεν νομίζω να φέρει ευθύνη στην δεδομένη χρονική αυτή στιγμή. Άσε πρώτα να δοκιμαστεί όταν και αν με το καλό αναλάβει θώκο αντιδημαρχίας στο Δήμο και μετά θα τον κρίνω σίγουρα με τα θετικά του και τα αρνητικά του, αρκεί τα αρνητικά του να μην οφείλονται στην ολιγωρία κάποιων άλλων από την μεριά της περιφέρειας με αποτελέσματα οδυνηρά για τον δήμο μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.